Μουρίνιο : «Όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους»

Μουρίνιο : «Όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τις ακριβές μεταγραφές που γίνονται και τόνισε πως όλοι οι παίκτες μπορούν να πουληθούν, αλλά με την κατάλληλη τιμή.

O Zοσέ Μουρίνιο απέδειξε για ακόμα μια φόρα ότι είναι ρεαλιστής και τόνισε ότι όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους. Βέβαια ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν γίνεται να εθελοτυφλείς και να λες πως ένας παίκτης δεν πωλείται ποτέ. Τέλος ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε και για τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις, αλλά την τιμή τους θα την ορίσει αυτός.

«Όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους. Δεν έχει σημασία το ποιος ή το επίπεδο, ούτε καν το πρεστίζ και το στάτους του. Δεν είμαι από τους προπονητές που εθελοτυφλούν και λένε ότι αυτόν τον παίκτη δεν τον ακουμπά κανείς ή ότι δεν θα πουληθεί ποτέ», δήλωσε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Επομένως από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή, έτσι και εμείς είμαστε ανοιχτοί για κάθε ομάδα που ενδιαφέρεται για κάποιον παίκτη μας. Από κει και πέρα λαμβάνεις την απόφαση: ναι ή όχι. Από εμάς εξαρτάται η τιμή που θα πωληθεί ο καθένας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ