Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Από μικρός ονειρευόταν να παίξει εκεί»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Από μικρός ονειρευόταν να παίξει εκεί»

Από τότε που βρισκόταν ακόμη στη Χιλή ο Αλέξις Σάντσες ξύπναγε και κοιμόταν με τ' όνειρο να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι ποδοσφαιριστές που όταν πηγαίνουν σε μία ομάδα στις πρώτες του δηλώσεις τονίζουν πως όνειρό τους από τότε που ήταν παιδιά ήταν να φορέσουν τη φανέλα της. Αυτό φαίνεται πως ισχύει για την περίπτωση του Αλέξις Σάντσες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει συμπαίκτης του επιθετικού της Άρσεναλ από την εθνική ομάδα της Χιλής ο έμπειρος εξτρέμ από τότε που ήταν πιτσιρικάς ήθελε ν’ αγωνιστεί με την εμφάνιση των κόκκινων διαβόλων.

«Από μικρό παιδί τ’ όνειρο του Αλέξις ήταν να παίξει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα έκανε τα πάντα για να το πετύχει αυτό», αποκάλυψε συμπαίκτης του Σάντσες, μιλώντας στη «Mirror», χωρίς, όμως να φανερώσει ποιος είναι.

Τα αγγλικά ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες έχουν κάνει γνωστό πως η Γιουνάιτεντ έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Σάντσες έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών. Κάτι που αν ισχύει ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί και όχι στη Σίτι που είχε δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του από το περασμένο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ