Άρσεναλ : Ρίχνει «κανονιά» με Ομπαμεγιάνγκ

Άρσεναλ : Ρίχνει «κανονιά» με Ομπαμεγιάνγκ

Ολοένα και πιο κοντά στην Άρσεναλ φαίνεται πως είναι ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σύμφωνα με Άγγλους και Γερμανούς δημοσιογράφους.

Κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως είναι η Άρσεναλ, σύμφωνα με Άγγλους και Γερμανούς δημοσιογράφους. Εκείνη του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Γκαμπονέζος φορ έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, με αποτέλεσμα οι φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται στο Λονδίνο, ώστε να «τρέξει» το deal να οργιάζουν!

Ο 28χρονος στράικερ εδώ και περίπου ένα χρόνο θέλει να φύγει από τους Βεστφαλούς με τους οποίους και έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, τα πράγματα ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ και με μία καλή οικονομική πρόταση να τον φέρει στο Έμιρεϊτς. Άλλωστε η (αναμενόμενη) φυγή του Αλέξις Σάντσες προκαλεί έλλειμμα στην επίθεση των Άγγλων που θέλουν ένα από τα καλύτερα «κανόνια» της Bundesliga.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Λι Πράις, που είναι ειδικός στα θέματα με το γερμανικό πρωτάθλημα η Άρσεναλ δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Ομπαμεγιάνγκ. Ωστόσο, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας. Εκεί όπου ήθελε εδώ και καιρό ν’ αγωνιστεί ο Γκαμπονέζος φορ.

Μάλιστα, τα χρήματα που θα έχει λαμβάνειν από τους Κανονιέρηδες θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ