Ίαν Ρας για Σαλάχ : «Καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο»

Ίαν Ρας για Σαλάχ : «Καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο»

Κανένας δεν είναι καλύτερος αυτή τη στιγμή από τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ακόμη και οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπουν την πλάτη του εξτρέμ της Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Ίαν Ρας.

Από το καλό στο καλύτερο πάει φέτος ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ δεν σταματάει να σκοράρει με τη φανέλα της Λίβερπουλ και έχει κάνει ομάδες, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, να καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Μάλιστα, ο Ίαν Ρας πιστεύει πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αφρικανός παίκτης είναι ο καλύτερος του κόσμου. Είναι πιο πάνω ακόμη και από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο με τον παλαίμαχο φορ του συλλόγου από το Μερσεϊσάιντ να πιστεύει πως αν φύγει από την αγγλική ομάδα, τότε μπορεί να σπάσει το ρεκόρ του Νεϊμάρ που κόστισε στην Παρί Σεν Ζερμέν 220 εκατομμύρια ευρώ.

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή και με αυτά που βλέπω μπορώ να πω πως ο Σαλάχ είναι καλύτερος από Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Πιστεύω πως αν φύγει από τη Λίβερπουλ θα κοστίσει κοντά στα 225 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ