Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 2-1

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 2-1

Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο Dean Court με γκολ του Μπεγερίν, η Μπόρνμουθ όμως έκανε τεράστια ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά και πήρε τρίποντο - ανάσα στη μάχη που δίνει για παραμονή στην Premier League.

Όλο και απομακρύνεται από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο η Άρσεναλ! Με την πιο νεαρή ενδεκάδα από τον Νοέμβριο του 2012 (μέσος όρος ηλικίας 25 έτη και 56 ημέρες), οι Κανονιέρηδες προηγήθηκαν, δέχθηκαν όμως δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, με την Μπόρνμουθ να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη κόντρα στην Άρσεναλ και την έκτη συνολικά στη φετινή Premier League.

Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ στο 52′. Ο Ιβόμπι έβγαλε πανέξυπνη πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Μπεγερίν και αυτός κατάφερε να κερδίσει με… περιπέτεια τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς. Ο Ισπανός δεξιός μπακ σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς (το είχε κάνει και κόντρα στην Τσέλσι), ισοφαρίζοντας τον αριθμό των τερμάτων που είχε πετύχει στα προηγούμενα 97 παιχνίδια με τη φανέλα των Κανονιέρηδων.

Η Μπόρνμουθ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, ανέβασε το ρυθμό της και κατάφερε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή, παίρνοντας τους πρώτους της βαθμούς κόντρα σε ομάδα του top6. Ο Καλούμ Γουίλσον στο 70′ έκανε το 1-1 και 283 δευτερόλεπτα αργότερα ο Τζόρντον Ίμπε διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει «πετάξει» εννιά βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος ενώ προηγούνταν στο σκορ (μια νίκη, τρεις ισοπαλίες, μια ήττα), ενώ συνεχίστηκε η φετινή παράδοση που την θέλει να μη νικά εκτός έδρας όταν δεν ξεκινά Αλέξις Σάντσες (μια ισοπαλία, δύο ήττες).

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ