Ανσαριφάρντ : Κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ για μια φωτογραφία!

Ανσαριφάρντ : Κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ για μια φωτογραφία!

Η συμμετοχή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο Μουντιάλ της Ρωσίας έχει τεθεί σε κίνδυνο, εξαιτίας μιας φωτογραφίας του (!) στα social media μαζί με τη σύντροφο του.

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κινδυνεύει να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ο λόγος είναι κάποιες φωτογραφίες του στο Instagram με τη σύντροφο του, Αλεξάνδρα-Σοφία Καλούλη. Όλα αυτά βεβαίως σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του.

Πρόσφατα, ο Ιρανός επιθετικός πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό δύο φωτογραφίες με τη σύντροφο του. Μία τρυφερή φωτογραφία, που οι δυο τους φιλιούνται (η οποία θεωρείται και η επίμαχη…) και μία ακόμη, που βρίσκονται αγκαλιά μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης με το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Οι εν λόγω φωτογραφίες δεν συνάδουν με τον Ισλαμικό Νόμο και μπορεί να θέσουν την παρουσία του στην αποστολή της Εθνικής Ιράν για το Μουντιάλ!

Μάλιστα, παρόμοια ποινή είχε επιβληθεί στον Μοχσέν Φορουζάν, που είχε τιμωρηθεί με τρίμηνο αποκλεισμό, επειδή εμφάνισε τη σύζυγο του, Νασίμ Ναχάλι, στα social media.

Βέβαια, ο Ιρανός τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην πατρίδα του όταν τιμωρήθηκε, οπότε δεν ξέρουμε αν θα ισχύσει και για τον Ανσαριφάρντ η ίδια τιμωρία.

Η φωτογραφία του Ανσαριφάρντ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Ιράν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ