Μπεργκ : Ο πιο βρώμικος παίκτης του Μουντιάλ

Μπεργκ : Ο πιο βρώμικος παίκτης του Μουντιάλ

Ο πιο βρώμικος ποδοσφαιριστής του Παγκοσμίου Κυπέλλου θεωρείται ο Μάρκους Μπεργκ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία.

Μια μέρα πριν τον προημιτελικό ανάμεσα σε Αγγλία και Σουηδία, ο Βρετανικός Τύπος έχει ταχθεί κατά του Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον πιο βρώμικο παίκτη σε όλο το Μουντιάλ. Σύμφωνα με τους Times και τον παλαίμαχο άσο Τόνι Κασκαρίνο, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Τσέλσι, Μαρσέιγ και Σέλτικ, ανέλυσε την αντίπαλο των τριών λιονταριών και στάθηκε στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, τον οποίο θεωρεί δύσκολα αντιμετωπίσιμο και βρώμικο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπεργκ έχει κάνει 14 φάουλ σε 336 λεπτά συμμετοχής ενώ αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη δυσκολία από τους αμυντικούς έως τώρα, παρά το γεγονός πως δεν έχει πετύχει κάποιο τέρμα.

«Η Αγγλία αντιμετωπίζει τον πιο βρώμικο παίκτη στο Μουντιάλ. Έχει κάνει τα περισσότερα φάουλ από κάθε άλλον στη διοργάνωση, αλλά μην περιμένετε να αποβληθεί», αναφέρει αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Δικαιολογώντας πάντως την τοποθέτησή του για τον Μπεργκ, ο Κασκαρίνο σημειώνει πως:

«Δεν είναι έκπληξη η παρουσία του στην κορυφή αυτής της λίστας, γιατί οι σέντερ φορ σε ομάδες που παίζουν με βαθιές μπαλιές κάνουν συχνά φάουλ. Εγώ το ξέρω καλά, γιατί κι εγώ όταν έπαιζα με την εθνική Ιρλανδίας έκανα πολλά φάουλ και ο τρόπος παιχνιδιού μας έμοιαζε αρκετά με τον τωρινό της Σουηδίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ