Μουντιάλ : Οι ενδεκάδες του Ιράν – Πορτογαλία

Μουντιάλ : Οι ενδεκάδες του Ιράν – Πορτογαλία

Ο Κάρλος Κεϊρόζ άφησε στον πάγκο τον επιθετικό του Ολυμπιακού και τον μέσο της ΑΕΚ κόντρα στην Πορτογαλία.

Το κρίσιμο ματς του δεύτερου ομίλου θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα στις 21:00, καθώς το Ιράν θα αναμετρηθεί με την Πορτογαλία στο Σαράνσκ. Η αναμέτρηση θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους 16 του Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι ομοσπονδιακοί προπονητές κατέληξαν στις ενδεκάδες που θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Φερνάντο Σάντος θα μείνει στο 4-4-2 που είχε επιλέξει στο ματς με το Μαρόκο, ωστόσο προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Ο Γκέδες θα καθίσει στον πάγκο, με τον Αντρέ Σίλβα να παίρνει τη θέση του δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμη, ο Αντριέν Σίλβα θα ξεκινήσει αντί του Ζοάο Μουτίνιο στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ρικάρντο Κουαρέσμα επιστρέφει στο βασικό σχήμα του Σάντος αντί του Μπερνάρντο Σίλβα.

Από την άλλη, ο Κάρλος Κεϊρόζ επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Σοτζέι Μασούντ, με τον Ασμούν Σαρντάρ να ξεκινάει βασικός στην επίθεση.

Ιράν (Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Εζατολαχί, Πουραλιγκαντζί, Ομίντ, Αμίρι, Μεχντί, Τζαχανμπάχς, Χοσεϊνί, Σαρντάρ, Ραμίν.

Πορτογαλία (Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Ράφαελ Γκερέιρο, Φόντε, Ρονάλντο, Αντρέ Σίλβα, Ζοάο Μάριο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Κουαρέσμα, Σέντρικ, Αντριέν Σίλβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ