Για δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο ο Φαρφάν, χάνει το ματς με Αυστραλία

Για δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο ο Φαρφάν, χάνει το ματς με Αυστραλία

Σοβαρότερος από ότι αρχικά υπολογίστηκε, φαίνεται να είναι ο τραυματισμός του Τζέφερσον Φαρφάν στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του στην προπόνηση γεγονός που αγχώνει τους Περουβιανού.

Στο νοσοκομείο παραμένει για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο ο Τζέφερσον Φαρφάν, ο οποίος υπέστη διάσειση στη σαββατιάτικη προπόνηση της εθνικής Περού, μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Νοτιοαμερικανών, Ρικάρντο Γκαρέκα, ξεκαθάρισε ότι ο έμπειρος επιθετικός δεν υπολογίζεται για το αυριανό (26/) αποχαιρετιστήριο παιχνίδι των «Ίνκας» στο Μουντιάλ, απέναντι στην Αυστραλία. «Έμεινε αναίσθητος για μερικά λεπτά», αποκάλυψε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Γκαρέκα. «Υπάρχει πρωτόκολλο που καθιστά υποχρεωτική την παραμονή του στο νοσοκομείο για 72 ώρες», δήλωσε ο τεχνικός του Περού, που παράλληλα ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση του περιστατικού.

Οι δηλώσεις του Γκαρέκα περί πρωτοκόλλου, πάντως, αυξάνουν τα ερωτηματικά σχετικά με την ανάλογη περίπτωση  του Νουρεντίν Αμραμπάτ. Ο Μαροκινός διεθνής υπέστη επίσης διάσειση στον εναρκτήριο αγώνα της ομάδας του με το Ιράν, αλλά αγωνίστηκε κανονικά στο δεύτερο ματς με την Πορτογαλία, πετώντας μάλιστα μετά τα πρώτα 16 λεπτά την προστατευτική κάσκα που φορούσε στο κεφάλι.

Ειδικοί τονίζουν ότι ο Αμραμπάτ θα μπορούσε να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη, ενώ η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro) έκανε λόγο για «ακόμη ένα ανησυχητικό παράδειγμα παίκτη που εκτέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ