Ρανιέρι : «Ιαπωνία ή Σενεγάλη μπορεί να είναι η Λέστερ του Μουντιάλ»

Ρανιέρι : «Ιαπωνία ή Σενεγάλη μπορεί να είναι η Λέστερ του Μουντιάλ»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε δηλώσεις του τόνισε πως η Ιαπωνία και η Σενεγάλη μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να φτάσουν μακριά στο φετινό Μουντιάλ.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πιστεύει ότι Ιαπωνία ή Σενεγάλη, μπορεί να είναι η… Λέστερ του Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Είναι ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο, έγιναν δύσκολα παιχνίδια με όλες τις εθνικές ομάδες να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων από άποψη τακτικής. Πολλοί αγώνες, κρίθηκαν από τους επιθετικούς, χωρίς αυτούς δεν μπορείς να συνεχίσεις, να προχωρήσεις. Υπάρχει μεγάλη πίεση γιατί ο καθένας θέλει να κερδίσει», είπε ο Ιταλός προπονητής, που αυτή την στιγμή δεν έχει ομάδα, μιλώντας στο Radio Rai Uno.

«Ποια μπορεί να είναι η Λέστερ του Μουντιάλ 2018; Μου αρέσει πραγματικά να σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι Ιαπωνία και Σενεγάλη, δύο πολύ ωραίες ομάδες. Οι Αφρικανοί κάνουν σπουδαία πράγματα. Είναι καθαρή επικράτηση των ευρωπαϊκών ομάδων; Νομίζω ότι ομάδες όπως η Ιαπωνία και η Σενεγάλη σιγά σιγά φτάνουν στο επίπεδο των άλλων. Η Αργεντινή έχει ένα ρόστερ για να είναι στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Ο Μέσι δεν μπορεί να είναι ο μόνος ηγέτης. Ο Σαμπάολι βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, ο πρώτος που πληρώνει είναι πάντα ο προπονητής. Η ομάδα δεν παίζει και ο Μέσι περιπλανιέται στο γήπεδο.

Ο Σαμπάολι προφανώς δεν μπορούσε να βρει τη σωστή χημεία με τους παίκτες που ήταν αποπροσανατολισμένοι. Μου αρέσει και το Βέλγιο, είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει στη στιγμή της αλήθειας. Δεν με πείθει πολύ όταν παίζουν σε γραμμή πέντε, με τον Καράσκο έξω στα αριστερά. Ποιος νέος παίκτης με εντυπωσίασε; Όταν παρακολουθώ ένα παιχνίδι ακολουθώ περισσότερες τακτικές από τα άτομα. Μου αρέσει όμως ο Μόντριτς γιατί τον παρακολουθούσα από παλιά. Είναι μικρόσωμος και πεισματάρης», πρόσθεσε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελλάδας, που πανηγύρισε την κατάκτηση της Premier League, με την Λέστερ.

«Το VAR; Είμαι απολύτως υπέρ. Υπήρχαν λάθη, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνονταν ούτως ή άλλως. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους διαιτητές στο VAR».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ