Δωρεάν νερό στους φιλάθλους στο Ουρουγουάη-Ρωσία από τους διοργανωτές

Δωρεάν νερό στους φιλάθλους στο Ουρουγουάη-Ρωσία από τους διοργανωτές

Oι αρχές της Σαμάρα ανακοίνωσαν ότι θα διανέμουν δωρεάν νερό στους φιλάθλους στον αγώνα της Ουρουγουάης με τη Ρωσία καθώς αναμένεται καύσωνας την ώρα του αγώνα.

Ουρουγουάη και Ρωσία τίθενται σήμερα (17:00 ΕΡΤ1) αντιμέτωπες στη Σαμάρα, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεδομένου, όμως, ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε συνθήκες… καύσωνα, καθώς οι θερμοκρασίες στη συγκεκριμένη πόλη αναμένεται να φτάσουν την ώρα του αγώνα τους 35 βαθμούς Κελσίου, οι αρχές της Σαμάρα ανακοίνωσαν ότι θα διανέμουν δωρεάν νερό στους φιλάθλους στο γήπεδο.

Κάποιοι φίλαθλοι πρέπει να περπατήσουν περισσότερο από 1,5 χιλιόμετρο για να μπουν στο στάδιο, αφού χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να φτάσουν εκεί και ιατρικό προσωπικό με νερό θα βρίσκεται σε όλη την διάρκεια της διαδρομής, καθώς και κοντά στις εισόδους του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ και το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης θα κρίνει την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο. Εάν δεν υπάρξει νικητής στο παιχνίδι, η Ρωσία θα πάρει την «πρωτιά» χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ