Πολωνία – Κολομβία 0-3

Πολωνία – Κολομβία 0-3

Είναι ακόμα ζωντανή! Η Κολομβία νίκησε με 3-0 την Πολωνία, για τη δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου και παρέμεινε στο κόλπο για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ. Η παρέα του Λεβαντόφσκι από την άλλη, δέχθηκε δεύτερη σερί ήττα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το δρόμο για τη νίκη της Κολομβίας […]

Είναι ακόμα ζωντανή! Η Κολομβία νίκησε με 3-0 την Πολωνία, για τη δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου και παρέμεινε στο κόλπο για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ. Η παρέα του Λεβαντόφσκι από την άλλη, δέχθηκε δεύτερη σερί ήττα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το δρόμο για τη νίκη της Κολομβίας άνοιξε στο 40’ ο Μίνα, στο 70’ ο Φαλκάο έκανε το 2-0 και στο 75’ ο Κουαδράδο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής, η Ιαπωνία και η Σενεγάλη βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις με 4 βαθμούς, ενώ στην τρίτη είναι η Κολομβία με 3 πόντους. Στον πάτο του ομίλου είναι η Πολωνία, που δεν έχει κάνει ακόμα… σεφτέ.

Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων  θα κρίνει ποιες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση, με την Κολομβία να αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη και την Ιαπωνία την αποκλεισμένη Πολωνία.

Μια φάση ήταν αρκετή για την Κολομβία

Το αποψινό ματς, πάντως, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Το μόνο που κρατάμε είναι η ουσία και αυτή είναι ότι η Κολομβία πήρε το τρίποντο. Το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Οι Πολωνοί ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά οι Κολομβιανοί μετά το δεκάλεπτο ισορρόπησαν το παιχνίδι. Το ματς παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου, με τους παίκτες των δύο ομάδων να επιδίδονται σε μάχες σώμα με σώμα.

Μετά το μισάωρο η Κολομβία ανέβασε την απόδοσή της και στο 40’ έφτασε στο γκολ. Ο Χάμες με μια εξαιρετική σέντρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε τον Μίνα και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι για το 1-0. Το συγκρότημα του Πέκερμαν βρήκε το γκολ που έψαχνε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με την Κολομβία να είναι το αφεντικό του παιχνιδιού.

Χτύπησε στην κόντρα και «καθάρισε» το ματς

Στις αρχές του δεύτερου μέρους η Πολωνία προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Οσπίνα έδειξε την κλάση του. Στο 58’ ο Λεβαντόσφκι βγήκε απέναντι από τον Οσπίνα, αλλά ο Λατινοαμερικάνος πορτιέρο απέκρουσε και κράτησε το μηδέν. Μετά το 60’ οι Πολωνοί ανοίχτηκαν, άφησαν χώρους και το πλήρωσαν ακριβά. Στο 70’ ο Κιντέρο έκανε την κάθετη πάσα στον Φαλκάο και αυτός με ένα πολύ ωραίο σουτ με εξωτερικό φάλτσο έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα οι Κολομβιανοί χτύπησαν και πάλι στην κόντρα. Ο Κουαδράδο βγήκε στην πλάτη της πολωνικής άμυνας και με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τους παίκτες του Πέκερμαν να παίρνουν τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα): Σέζνι, Πίστσεκ, Πάζνταν (80’ Γκλικ), Μπέντναρεκ, Ρίμπους, Μπερεζίνσκι (72’ Τεοντόρτσικ), Γκοράλσκι, Κριχόβιακ, Ζιελίνσκι, Κοβνάτσκι (57’ Γκροσίτσκι), Λεβαντόφσκι.

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρίας, Μίνα, Μοχίκα, Σάντσες, Μπάριος, Αγκιλάρ (30’ Ουρίμπε), Κουαδράδο, Χάμες Ροντρίγκες, Κιντέρο (73’ Λέρμα), Φαλκάο (78’ Μπάκα).

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ