Πογκμπά : «Το φετινό μπορεί να είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ»

Πογκμπά : «Το φετινό μπορεί να είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ»

Μπορεί να είναι μόλις 25 ετών και να συνεχίσει να αποτελεί μέλος της εθνικής Γαλλίας για πολλά ακόμη χρόνια, ωστόσο ο Πολ Πογκμπά δεν θέλει να θεωρεί τίποτα ως δεδομένο.

Να απολαύσει κάθε στιγμή του Μουντιάλ της Ρωσίας, θέλει ο Πολ Πογκμπά. Οπως εξήγησε ο Γάλλος μέσος σε δηλώσεις του, τίποτα δεν είναι δεδομένο στον αθλητισμό και παρότι είναι μόλις 25 ετών, τόνισε ότι αυτή η διοργάνωση μπορεί να είναι και η τελευταία του όσον αφορά τα Παγκόσμια Κύπελλα.

«Πραγματικά θέλω να διασκεδάσω τη διοργάνωση και να μην σκέφτομαι την κριτική και όλα όσα ακούγονται. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι το τι συμβαίνει στο γήπεδο. Βρίσκομαι εδώ για να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα, για την ομάδα μου και την Γαλλία. Θέλω να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ίσως να είναι το τελευταίο μου» δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατόπιν ρωτήθηκε για το αν οι τρικολόρ μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής απαντώντας πως: «Είναι πιθανό. Τα πάντα είναι πιθανά. Γνωρίζουμε πως τίποτα δεν είναι εύκολο, όπως έχετε δει στα παιχνίδια του Μουντιάλ ως τώρα. Όλοι πρέπει να παλέψουμε και να είμαστε δυνατοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ