Ντάγκλας προσευχόμαστε όλοι για σένα…

Ντάγκλας προσευχόμαστε όλοι για σένα…

Να παρακολουθήσεις την χώρα σου από κοντά σε Μουντιάλ, αξία ανεκτίμητη. Αν όμως είσαι σαν τον Ντάγκλας Μόρτον, θα τραβάς τα μαλλιά σου…

Ξεκινάς λοιπόν από το Μπρίστολ για το Νίζνι Νόβγκοροντ, να δεις την ομαδάρα του Γκάρι Σάουθγκεϊτ απέναντι στον Παναμά.

Έχουμε ξεκινήσει και με νίκη απέναντι στους Τυνήσιους, ο Κέιν τα «κολλάει» ακόμα, είσαι πανέτοιμος να περάσεις καλά με νίκη, πολλά γκολ και…πολύ μπύρα.

Όλα είναι ονειρικά. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Αφού λοιπόν ταξίδεψες τόσα χιλιόμετρα και είσαι έτοιμος να παρακολουθήσεις τα «λιοντάρια» της Αγγλίας να «κατασπαράζουν» τους τίμιους Παναμέζους, συνειδητοποιείς…ότι έχεις ξεχάσει πίσω στη μαμά πατρίδα τα εισιτήρια…

Μοιάζει σαν εφιάλτης αλλά συνέβη πραγματικά στον Άγγλο Ντάγκλας Μόρτον. Τρόπο να τον βοηθήσει έψαξε ο Άγγλος δημοσιογράφος Νταν Χάουελς. Ο Νταν πόσταρε μία φωτογραφία του μαζί με τον Ντάγκλας και στη λεζάντα έγραψε :

«Αυτός είναι ο Ντάγκλας.Μόλις φτάσαμε μαζί στο Νίζνι και ο Ντάγκλας συνειδητοποίησε ότι έχει ξεχάσει τα εισιτήρια του αγώνα στην Αγγλία. Αν κάποιος έχει περισσευούμενο εισιτήριο ας τον βοηθήσει». Λίγο αργότερα χρησιμοποίησε ο ίδιος ο άτυχος Άγγλος το twitter του Νταν Χάουελς κι έγραψε πάλι :

«Είμαι ο Ντάγκλας. Μόλις έφτασα στο Νίζνι Νόβγκοροντ και διαπίστωσα ότι ξέχασα τα εισιτήρια του αγώνα πίσω  στο Μπρίστολ. Εάν κάποιος έχει περισσευούμενο εισιτήριο παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.».

Σαν θαύμα λοιπόν βρέθηκε εισιτήριο! Πουθενά όμως ο Ντάγκλας…Ο Νταν Χάουελς έσπευσε να ενημερώσει για την τροπή της ιστορίας με νέο «τιτίβισμα» :

«Βρέθηκε εισιτήριο για τον Ντάγκλας, αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά. Αν κάποιος τον γνωρίζει ας του πει να γυρίσει στο ξενοδοχείο του».

Μέχρι τώρα ο Ντάγκλας Μόρτον δεν έχει εμφανιστεί. Όλοι ελπίζουμε να έχει βρει κάποιο τρόπο να βρεθεί στο γήπεδο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ