Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα σε οπαδό που χαιρέτησε ναζιστικά!

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα σε οπαδό που χαιρέτησε ναζιστικά!

Ένας 57χρονος Βρετανός εντοπίσθηκε σε μπαρ της Ρωσίας να χαιρετάει ναζιστικά τραγουδώντας ρατσιστικά συνθήματα, γεγονός που του κόστισε σε ποινή απαγόρευσης εισόδου σε γήπεδα για πέντε χρόνια!

Ο Μίκαελ Χέρμπερτ είναι ένας 57χρονος Βρετανός οπαδός που πρωταγωνιστή σε ένα βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Όπως φάινεται μάλιστα χαρακτηριστικά χαιρετάει ναζιστικά, τραγουδώντας με πάθος ρατσιστικά συνθήματα.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε σε μπαρ της Ρωσίας, στην πόλο Βολγκογκράντ, όπου την περασμένη Δευτέρα η Αγγλία αντιμετώπισε την Τυνησία. Η υπόθεσή του έφτασε μέχρι το Ειρηνοδικείο του Λέστερ, όπου του επιβλήθηκε πενταετής αποκλεισμός από οτιδήποτε σχετικό με το ποδόσφαιρο!

Μαζί του φαίνονται δύο ακόμα Βρετανοί, ηλικίας 52 και 58 αντίστοιχα, να κινούνται ανάλογα, με τις δικές τους υποθέσεις να εξετάζονται από το δικαστήριο του Λιντς και η απόφαση να εκδικάζεται μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

Σε θέση της που δημοσιεύθηκε πριν από τις ακροάσεις, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καταδίκασε τις ενέργειες που αναφέρθηκαν στο βίντεο: «Η επαίσχυντη συμπεριφορά των ατόμων σε αυτό το βίντεο δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες της πλειοψηφίας των οπαδών της Αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου που υποστηρίζουν την ομάδα στα γήπεδα της Ρωσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ