Ζιρού : «Ο Γκριεζμάν είναι κουρασμένος, αλλά θα ανέβει»

Ζιρού : «Ο Γκριεζμάν είναι κουρασμένος, αλλά θα ανέβει»

Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για την απόδοση και την κούραση του Αντουάν Γκριεζμάν μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ και εξέφρασε την πίστη του πως θα ανέβει στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αν και εξασφάλισε από χθες (21/6) την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, η Γαλλία δεν έχει ενθουσιάσει ως τώρα με την απόδοσή της στα γήπεδα της Ρωσίας. Ιδιαίτερα ο θεωρούμενος ως ηγέτης και σταρ των «τρικολόρ», Αντουάν Γκριεζμάν, έχει κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τον αντικατέστησε και στα δύο παιχνίδια της ομάδας, με Αυστραλία και Περού. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει κουρασμένος και ντεφορμέ, κάτι που παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ο Ολιβιέ Ζιρού.

«Ο Γκριζμάν είχε μία μακριά και εξαντλητική σεζόν. Έπαιξε πάρα πολλά ματς, Οταν δεν αισθάνεσαι καλά τα πόδια σου, δεν είνα εύκολο να αισθάνεσαι άνετα στο γήπεδο, αλλά ακόμη κι έτσι είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Με λίγη περισσότερη τύχη, θα μπορούσε να σκοράρει χθες (σ.σ. απέναντι στο Περού), ενώ στο πρώτο ματς είχε το κρύο αίμα που χρειαζόταν (σ.σ. στο πεναλτι που πέτυχε απέναντι στην Αυστραλία)», τόνισε ο σέντερ φορ της Τσέλσι.

Παράλληλα, ο Ζιρού εμφανίστηκε σίγουρος ότι Γκριζμάν θα βελτιωθεί στην εξέλιξη του τουρνουά. «Το ίδιο είχε συμβεί και στο EURO, ξεκίνησε αργά και τελείωσε πολύ δυνατά. Δεν ανησυχώ για αυτόν» κατέληξε ο Γάλλος επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ