Σερβία-Ελβετία : Τους βολεύει και η ισοπαλία

Σερβία-Ελβετία : Τους βολεύει και η ισοπαλία

Καθοριστική για την πορεία τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι η αναμέτρηση Σερβία-Ελβετία, που θα γίνει (21:00, ΕΡΤ1) στο Καλίνινγκραντ, για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Οι Σέρβοι επικράτησαν στην πρεμιέρα της Κόστα Ρίκα με 1-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) της Ελβετίας με την Βραζιλία, έχουν το προβάδισμα πρόκρισης. Ωστόσο, το δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν με την «σελεσάο», τους «υποχρεώνει» να μην κάνουν …σκέψεις για ισοπαλία, ασχέτως εάν τους εξυπηρετεί και ο ένας βαθμός. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους Ελβετούς, που εάν πάρουν έναν βαθμό θα έχουν δύο και στην 3η αγωνιστική αντιμετωπίζοντας την Κόστα Ρίκα, με νίκη θα μπορούν να προκριθούν, ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Τόσο ο Μλάντεν Κρσταϊτς, όσο και ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς προτιμούν το 4-2-3-1 και κατά συνέπεια, αναμένεται να παρακολουθήσουμε μία αναμέτρηση με «συνωστισμό» στην μεσαία γραμμή κι έξω από τις δύο περιοχές. Οι Σέρβοι με τους Λιάιτς, Ιβάνοβιτς, Μίτροβιτς και κυρίως Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, ενώ για τους Ελβετούς, πολλά κρίνονται ανάλογα με την απόδοση των Λιχτστάϊνερ, Σακίρι, Τζεμαϊλί και Σεφέροβιτς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Kaliningrad Stadium» χωρητικότητας 35.212 θεατών.

Οι πιθανές 11άδες:

Σερβία (Μλάντεν Κρστάιτς): Στοΐκοβιτς, Τόσιτς, Κολάροφ, Μιλένκοβιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Ιβάνοβιτς, Μίτροβιτς, Τάντιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάτιτς, Λιάιτς.

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Ακάνζι, Σάρ, Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκες, Ζούμπερ, Τζεμαϊλί, Σακίρι, Σεφέροβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ