Σαμπάολι: «Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο, σε χαμηλό επίπεδο ο Μέσι»

Σαμπάολι: «Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο, σε χαμηλό επίπεδο ο Μέσι»

Ο Σαμπάολι, μετά την ταπεινωτική ήττα της Αργεντινής από την Κροατία, μίλησε στον Τύπο και πήρε την ευθύνη της εικόνας και του αποτελέσματος πάνω του.

Ο Αργεντινός τεχνικός, δεν έκρυψε την πικρία, την απογοήτευση και τον πόνο του από την εικόνα στο χορτάρι και την απόδοση της Αλμπισελέστε στα δύο ματς του Ομίλου και κυρίως σε αυτό με την Κροατία. Τώρα με την Αργεντινή προ του φάσματος του αποκλεισμού, ο Σαμπάολι πήρε όλη την ευθύνη πάνω του γιατί δεν μπόρεσε όπως δήλωσε να χτίσει μια ομάδα που να ταιριάζει στον Μέσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού:

«Έπρεπε να καταστρώσω ένα σχέδιο για το συγκεκριμένο αγώνα. Εάν είχα κάνει κάτι άλλο, τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί καλύτερα για εμάς. Δεν είναι σωστό να ρίξουμε όλο το βάρος στον Καμπαγέρο.

Νομίζω ότι η πραγματικότητα στην Αργεντινή σχετίζεται με την εξυπνάδα του Μέσι. Ο Λέο είναι σε χαμηλό επίπεδο, διότι η ομάδα δεν ταιριάζει μαζί του όπως θα έπρεπε. Ως προπονητές θα πρέπει να αντιληφθούμε αυτά τα πράγματα και να προσπαθήσουμε να συμβιβαστούμε μαζί τους. Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να το αποδεχτεί.

Δεν γνωρίζω εάν είναι κρίμα ή, ντροπή, αλλά εγώ νιώθω πραγματικό πόνο. Πέρασε καιρός ως προπονητής για να περάσω μία τέτοια εμπειρία και γίνεται ακόμη πιο οδυνηρή από τη στιγμή που φοράω την φόρμα με το εθνόσημο της χώρας μου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη, να τα δώσουμε όλα και πραγματικά δεν έχουμε άλλη εναλλακτική λύση. Υπάρχει πόνος διότι δεν βρεθήκαμε στο επίπεδο που περίμεναν από εμάς οι φίλαθλοι της Αργεντινής.

Ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς μας. Ειδικά από αυτούς που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ταξιδέψουν στην Ρωσία και να δουν την Αργεντινή. Είμαι υπεύθυνος για αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσα και πολύ απλά δεν βρήκα τον τρόπο για να τους δώσω αυτό που θα ήθελαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ