Βραζιλία : Αλλαγές στην εντεκάδα από τον Τίτε

Βραζιλία : Αλλαγές στην εντεκάδα από τον Τίτε

Με τρεις αλλαγές θα παρατάξει την Εθνική Βραζιλίας στο αυριανό ματς με την Κόστα Ρίκα ο Τίτε, όπως αποκάλυψε στη σημερινή συνέντευξη τύπου. Γκάμπριελ Χεσούς, Παουλίνιο και Γουίλιαν έξω. Φιρμίνο, Ντάγκλας Κόστα και Φερναντίνιο μέσα.

Μετά το απογοητευτικό 1-1 απέναντι στην Ελβετία, η ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, αποφάσισε να προχωρήσει σ’ αλλαγές προσώπων στην αρχική εντεκάδα.

Ο Τίτε δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του Παουλίνιο στο κέντρο της ομάδας και στην θέση του μέσου της Μπαρτσελόνα θα τοποθετήσει τον Φερναντίνιο. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από πολύ καλή χρονιά με τους πρωταθλητές Αγγλίας και θα προσπαθήσει να παίξει καλύτερα το ρόλο του συνθετικού κρίκου ανάμεσα στη μεσαία και την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Παράπονα όμως είχε και από τους Γουίλιαν και Γκάμπριελ Χεσούς, ο προπονητής της Βραζιλίας. Ο Γουίλιαν δεν έπιασε τη συνηθισμένη απόδοση του και υστέρησε στη δημιουργία των φάσεων. Ο Γκάμπριελ από την άλλη δεν έκανε αισθητή την παρουσία του και η άμυνα της Ελβετίας τον αναχαίτισε μ’ ευκολία.

Για αντικαταστάτες τους προορίζονται οι Ντάγκλας Κόστα και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Και οι δύο προέρχονται από πολύ καλές χρονιές, ειδικά ο Φιρμίνο που έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ.

Για μία ομάδα με το ρόστερ της Βραζιλίας, οι αλλαγές είναι ευκολότερο να γίνουν, καθώς το ταλέντο περισσεύει και στους 23 τις αποστολής. Αυτός είναι άλλωστε κι ένας από τους λόγους που οι Βραζιλιάνοι είναι στα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Ο Τίτε λοιπόν προανήγγειλε από σήμερα τους 11 εκλεκτούς για τον αυριανό «τελικό» με την Κόστα Ρίκα και ελπίζει η ομάδα του να δείξει εντός αγωνιστικού χώρου την αντίδρασή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ