Δανία – Αυστραλία 1-1

Δανία – Αυστραλία 1-1

Οι Δανοί δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν«» την πρόκριση απέναντι στους μαχητικούς Αυστραλούς. Η ισοπαλία (1-1) αφήνει τα πάντα ανοιχτά και η πρόκριση θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Ο Έρικσεν έκανε το 1-0 στο 7' και η Αυστραλία ισοφάρισε με πέναλτι του Γέντινακ στο 39'.

Η Δανία έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, μετά την ισοπαλία με την Αυστραλία (1-1) για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Αυτό σημαίνει πως τα πάντα θα κριθούν στην τρίτη αγωνιστική του γκρουπ. Οι Δανοί προηγήθηκαν με τον Έρικσεν στο έβδομο λεπτό αλλά οι Αυστραλοί ισοφάρισαν με πέναλτι του Γέντινακ στο 39’.

Ιδανικο ξεκίνημα για τους Δανούς

Η Δανία είχε ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, καθώς κατάφερε να προηγηθεί με εξαιρετικό γκολ του Έρικσεν στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης. Ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ έκανε την διαφορά με ένα υπέροχο σουτ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Δανία.

Η απάντηση των Αυστραλών

Οι Αυστραλοί κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν ρίσκο, γεγονός που επέτρεψε στην ομάδα του Μπερτ Μάρβαϊκ να γίνει απειλιτική. Η Αυστραλία είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει μετά το δεκάλεπτο και κατάφερε να κάνει το 1-1 με πέναλτι του Γέντινακ στο 39′. Ο Ισπανός διαιτητής, Αντόνιο Ματέ έκανε χρήση του VAR και έδωσε πέναλτι υπέρ των Αυστραλών και ήταν μια σωστή απόφαση.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Αυστραλία είχε δύο καλές στιγμές στο φινάλε του παιχνιδιού, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Σμάιχελ ήταν στη σωστή θέση.

Δανία: Σμάιχελ, Κίερ, Κρίστενσεν,Ντελέινι, Γιόργκενσεν (69 Κορνήλιους), Έρικσεν, Ντάλσγκαρντ, Στρίγκερ, Σόνε, Πόουλσεν (58’ Μπρέιθγουεϊτ) , Σίστο.

Αυστραλία: Ράιαν, Μίλιγκαν, Λέκι, Κρούζε (68 Αρζάνι), Ναμπάουτ (75’ Γιούριτς), Μόι, Γέντινακ, Μπέχιτς, Ρίσντον, Σένσμπουρι, Ρόγκιτς (82’ Ιρβάιν).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ