Winmasters.gr : Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω!

Winmasters.gr : Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω!

Αργεντινή-Κροατία live με μια τεράστια γκάμα αγορών. Ειδικά στοιχήματα για Παίκτες και Ημίχρονο/Τελικό σε ανταγωνιστικές αποδόσεις. Γυαλίζει το μάτι του Λιονέλ Μέσι, πολλαπλές επιλογές για γκολ από τον αρχηγό της Αργεντινής.

Το μεγάλο ντέρμπι του Δ΄ Ομίλου Αργεντινή-Κροατία είναι γεγονός, με τη winmasters.gr να βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση με το Στάδιο του Νίζνι Νόβγκοροντ, διαθέτοντας πλήθος αγορών και ειδικά στοιχήματα* προς τέρψιν των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων!

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr τον αγώνα Αργεντινή – Κροατία, με προσφορά ημέρας* – Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Αργεντινή τα βρήκε… σκούρα στην πρεμιέρα κόντρα στη μαχητική Ισλανδία, χάνοντας 2 πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια! Πλέον, ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του είναι υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουν την τάξη, αποδεικνύοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι αποτελούν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στον αντίποδα, οι Κροάτες έκαναν το καθήκον τους απέναντι στη Νιγηρία και θα κοιτάξουν στα μάτια τους Αργεντίνους, με στόχο το εισιτήριο στους «16».

Την ίδια στιγμή, στην υπερσύγχρονη πλατφόρμα της winmasters.gr όλοι οι υποψήφιοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν πλήθος αγορών για Ημίχρονα, Γκολ, Παίκτες, Περίοδο 1ου Γκολ, Κόρνερ και Κάρτες, αλλά και έξυπνα ειδικά στοιχήματα για Ημίχρονο/Τελικό & O/U 2.5, Σκορ με πέναλτι, Αυτογκόλ και Νίκη σε τουλάχιστον ένα ημίχρονο.

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με πάνω από 250 στοιχήματα για τον αγώνα Αργεντινή – Κροατία

Παράλληλα, οι αγορές παικτών συναρπάζουν, με τις επιλογές πρόβλεψης του τρόπου με τον οποίο θα σκοράρουν (κεφαλιά, σουτ) συγκεκριμένοι παίκτες και από τις 2 ομάδες, όπως ο Μέσι, να βρίσκονται σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ