Ο Ρονάλντο, το μουσάκι του και η… εξήγηση (pic)

Ο Ρονάλντο, το μουσάκι του και η… εξήγηση (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε να αφήνει μουσάκι και μετά το τέλος του ματς με το Μαρόκο, εξήγησε τον λόγο.

Όλα ξεκίνησαν μετά τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στη Ισπανία. Εκεί κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, έκανε πως χαϊδεύει το… μούσι στο πιγούνι του, σε απάντηση για την κουβέντα περί G.O.A.T και της σύγκρισής του με τον Λιονέλ Μέσι.

Σήμερα (20/6), στην αναμέτρηση κόντρα στο Μαρόκο (όπου σκόραρε και πάλι), εμφανίστηκε με μουσάκι λίγων ημερών, γεγονός που έγινε άμεσα αντιληπτό από τους χρήστες των social media και σχολιάστηκε δεόντως.

Ο «καυτός» στα γήπεδα της Ρωσίας, ηγέτης της Πορτογαλίας, μετρά το τέλος του ματς και τη νίκη της Πορτογαλίας έδωσε την εξήγησή του, αναφέροντας:

«Πριν το παιχνίδι με την Ισπανία ξεκίνησα να ξυρίζομαι και άφησα μουσάκι. Είχα πει ότι αν σκοράρω, θα το αφήσω και για το υπόλοιπο Μουντιάλ. Μου έφερε τύχη, σκόραρα με την Ισπανία, σκόραρα και τώρα, οπότε θα μείνει».

Όλα δείχνουν πως μετά την… αλλαγή του Μέσι λίγα χρόνια πριν, που άφησε πυκνά μούσια και ο Ρονάλντο ετοιμάζεται για γούρι να αφήσει και αυτός μουσάκι. Αλήθεια, πως θα είναι η εικόνα του CR7 με μουσάκι… 30 ημερών;;;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ