Κριστιάνο Ρονάλντο, ο… Speedy Gonzales του Μουντιάλ

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο… Speedy Gonzales του Μουντιάλ

Σε τρομερή κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τους Πορτογάλους, αφού εκτός από τα 4 γκολ π[ου έχει πετύχει, έχει καταγραφεί ως ο γρηγορότερος παίκτης της διοργάνωσης ως τώρα.

Τρελαίνει τα κοντέρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Δεν είναι η ηγετική του ικανότητα που πλέον είναι έκδηλη στην ομάδα της χώρας του. Δεν είναι τα 4 γκολ που έχει πετύχει, έχοντας δώσει 4 βαθμούς στους Πορτογάλους και τη θέση του πρώτου σκόρερ στον ίδιο. Είναι το γεγονός πως είναι πολύ καλά σωματικά και αποδίδει στο 100% των δυνάμεών του. Χαρακτηριστικό αυτού του ισχυρισμού είναι το γεγονός πως μετρήθηκε ως ο πιο γρήγορος παίκτης του Μουντιάλ έως τώρα, πιάνοντας ταχύτητα 33.98 χμ/ώρα!

Ο Ρονάλντο κέρδισε στο νήμα τον εκρηκτικό και άκρως εντυπωσιακό Περουβιανό ακραίο, Λουίς Αντβίνκουλα (33.77χμ/ώρα) και τον Κροάτη Άντε Ρέμπιτς (33.33χμ/ώρα). Χαρακτηριστική είναι η ταχύτητα των Κοσταρικανών, καθώς έχουν τρεις παίκτες στους ταχύτερους εννιά της διοργάνωσης (Μπολάνιος, Γκονσάλες, Ουρένια), ενώ δεν περνά απαρατήρητη και η ταχύτητα του θηριώδους, ύψους 1,90m Ρομέλου Λουκάκου του Βελγίου.

33.98 Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία)
33.77 Αντβίνκουλα (Περού)
33.33 Αντε Ρέμπιτς (Κροατία)
33.08 Μάρκο Ουρένια (Κόστα Ρίκα)
32.83 Ασράφ Χακίμι (Μαρόκο)
32.83 Μάθιου Λέκι (Αυστραλία)
32.83 Πίπο Γκονσάλες (Κόστα Ρίκα)
32.83 Κρίστιαν Μπολάνιος (Κόστα Ρίκα)
32.83 Ρομέλου Λουκάκου (Βέλγιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ