Μουντιάλ : Μονόδρομος η νίκη για Πορτογαλία, όλα για όλα το Μαρόκο

Μουντιάλ : Μονόδρομος η νίκη για Πορτογαλία, όλα για όλα το Μαρόκο

Τη νίκη που θα την φέρει αγκαλιά με την πρόκριση ψάχνει η Πορτογαλία κόντρα στο Μαρόκο, ενώ και η Αφρικανοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί γι την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση.

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα της επιτρέψει να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει στο «Λουζνίκι» της Μόσχα (15:00) το Μαρόκο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016, απέδειξαν στο εντυπωσιακό ματς της πρεμιέρας με την Ισπανία, ότι διαθέτουν μία ομάδα που -σε αντίθεση με το παρελθόν- δεν παρατά τους αγώνες και διεκδικεί το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να εμπιστευθεί εκ νέου το 4-4-2 χωρίς αλλαγές σε σχέση με την 1η αγωνιστική, με τους Ρονάλντο και Γκουέδες στην «γραμμή κρούσης». Ο CR7 φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο τελευταίο -εκτός απροόπτου- Μουντιάλ της καριέρας του, θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.

Από την πλευρά του, ο Ερβέ Ρενάρ έχει ρίξει όλο το βάρος της προετοιμασίας στην βελτίωση της ψυχολογίας, η οποία υπέστη ισχυρό πλήγμα μετά την ήττα από το Ιράν στην πρεμιέρα και κυρίως με τον τρόπο που ήλθε. Ουσιαστικά οι Αφρικανοί -που θα παραταχθούν με 4-2-3-1 χωρίς σημαντικές αλλαγές- γνωρίζουν ότι με ήττα αποκλείονται από την συνέχεια και θα επιδιώξουν να «κλέψουν» αποτέλεσμα από τους Ιβηρες.

Διαιτητής: Μαρκ Γκάιγκερ (ΗΠΑ)

Οι πιθανές συνθέσεις:

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Σεντρίκ, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Μπερνάρντο Σίλβα, Καρβάλιο, Μουτίνιο, Μπρούνο Φερνάντες, Ρονάλντο, Γκουέδες.

Μαρόκο (Ερβέ Ρενάρ): Ελ Κατζουί (Μοχαμέντι), Χακίμι, Μπενατιά, Σαΐς, Ζίγιεκ (Μεντίλ), Ελ Αχμαντί, Ελ Κααμπί, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Χακίμ, Χαρίτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ