Ο Αλεξίς Ρομαό σχολιάζει τους αγώνες του Μουντιάλ!

Ο Αλεξίς Ρομαό σχολιάζει τους αγώνες του Μουντιάλ!

Ο Τονγκολέζος άσος του Ολυμπιακού, Αλεξίς Ρομάο, σχολιάζει καθημερινά σε γαλλικό περιοδικό όσα λαμβάνουν χώρα στους αγώνες του Μουντιάλ!

Σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Αλεξίς Ρομαό είναι τα… μάτι και τα αφτιά του Onze Mondial. Κάθε πρωί ο μέσος του Ολυμπιακού αναλύει τους αγώνες της προηγούμενης ημέρας και κάνει τις προβλέψεις του για όσα ακολουθούν. Σε ελεύθερη απόδοση ο Τονγκολέζος διεθνής άσος μιλά και αποκρυπτογραφεί.

Αναλυτικά τα σχόλια – προβλέψεις του άσου των Ερυθρόλευκων:

«Η Σουηδία με ευχαρίστησε εναντίον της Νότιας Κορέας, είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, οι Σουηδοί έπαιζαν ένα αρκετά άμεσο παιχνίδι, παρήγαγαν όμορφο ποδόσφαιρο με αρκετές ευκαιρίες και μπροστά οι Κορεάτες δεν ήταν επικίνδυνοι. Δεν παρήγαγαν επικίνδυνες φάσεις, ήταν δύσκολο για αυτούς. Η λογική έγινε σεβαστή, κέρδισαν μόνο 1-0, αλλά η νίκη θα μπορούσε να είναι ευρύτερη».

«Μετά από μια πολύ δύσκολη εκκίνηση του αγώνα και ένα γρήγορο γκολ, η Τυνησία έδειξε μια έκρηξη υπερηφάνειας. Οι άντρες του Ναμπίλ Μααλούλ δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι, αφού μετά την εξισορρόπησή τους, απελευθερώθηκαν και χτύπησαν με τα επιθετικά τους όπλα. Και αυτό είναι αξιέπαινο. Όσον αφορά τους Άγγλους, πίστευα πραγματικά ότι θα πετύχουν πολλά γκολ μετά το πρώτο, αλλά όχι… Η Αγγλία τουλάχιστον κατάφερε να νικήσει στην κόψη του ξυραφιού. Οι Τυνήσιοι άξιζαν μια ισοπαλία»

«Όσο για τη Γαλλία το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με μια νίκη.  Έκαναν τα βασικά και πήραν τους τρεις βαθμούς. Ειδική αναφορά στην Τυνησία που είναι η πρώτη αφρικανική ομάδα που σκόραρε σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο!»

«Χάνοντας με αυτό τον τρόπο είναι πραγματικά φρικτό. Συμμερίζομαι τον πόνο της Τυνησίας. Το να χάνεις έναν αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα, είναι πραγματικά απογοητευτικό! Όταν, όμως συμβαίνει, πρέπει να βοηθάς τον εαυτό σου υπογραμμίζοντας τα θετικά σημεία. Στην περίπτωση των Τυνήσιων, μπορούν να πουν ότι παρουσιάστηκαν έτοιμοι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Αγγλία. Είναι ενθαρρυντικό αυτό για το μέλλον»

«Η Κολομβία είναι εντυπωσιακή στην επίθεση με τον Χάμες Ροντρίγκες, τον Φαλκάο και ούτω καθεξής.  Η Σενεγάλη, η οποία είναι ο τελευταίος εκπρόσωπος της Αφρικής. Οι Σενεγάλοι έχει την ευκαιρία να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εναντίον της Πολωνίας, παρότι  οι Πολωνοί είναι πολύ καλοί παίκτες, δεν πρέπει να φοβηθούν, πρέπει να είναι σκληροί στις μονομαχίες. Στο Ρωσία – Αίγυπτος, πιστεύω η διοργανώτρια χώρα θα κληθεί να τα βάλει με μια πολύ καλή Αίγυπτο που στάθηκε καλά εναντίον της Ουρουγουάης. Αν ο Σαλάχ βρεθεί σε καλή μέρα τότε σίγουρα θα κάνουν καλό παιχνίδι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ