Νταβίντ Σίλβα : «Δεν θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού»

Νταβίντ Σίλβα : «Δεν θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού»

Ο Νταβίντ Σίλβα δήλωσε πως η Ισπανία δεν αλλάζει τρόπο παιχνιδιού όποιος προπονητής και να έρθει ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στη «Φούρια Ρόχα» λέγοντας πως θα συνεχίσει να παίζει στην Εθνική όσο βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ισπανίας λόγω της ανακοίνωσης του Χουλέν Λοπετέγκι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την αντικατάστασή του από τον Φερνάντο Ιέρο πολλά ειπώθηκαν για τον τρόπο παιχνιδιού της Ισπανίας. Αν θα αλλάξει αν θα επηρεαστεί από αυτή την αλλαγή, με τον Νταβίντ Σίλβα να δίνει με δηλώσεις του τη δική του απάντηση.

«H Ισπανία δε θα αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού της ακόμη και κάτω υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή όποιος κι αν είναι αυτός», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουμε αλλάξει το στυλ του παιχνιδιού από το 2008 και δε θα το κάνουμε τώρα. Ο τρόπος που παίζουμε είναι ίδιος όλα αυτά τα χρόνια ακόμη κι αν άλλαξαν οι παίκτες και οι προπονητές» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ αναφορικά με το μέλλον του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σχολίασε:«Όσο περισσότερο καιρό μπορώ να συνεχίζω να παίζω σε αυτό το επίπεδο, τότε θα το κάνω. Είμαι αρκετά καλός, για να εξακολουθώ να παίζω στην ομάδα. Επειδή, λοιπόν, ξέρω τον εαυτό μου, όταν αυτό αλλάξει, τότε θα αλλάξει και η απόφαση. Οι εμπειρίες σε κάνουν καλύτερο παίκτη κι όσο περισσότερα παιχνίδια παίζεις τόσα περισσότερα μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ