Πολωνία – Σενεγάλη : «Μάχη» με τα κορυφαία ρόστερ στην ιστορία τους

Πολωνία – Σενεγάλη : «Μάχη» με τα κορυφαία ρόστερ στην ιστορία τους

Πολωνία και Σενεγάλη τίθεται αντιμέτωπες στο Μουντιάλ της Ρωσίας, έχοντας τα κορυφαία ρόστερ στη ιστορία τους και κοινό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πολωνία και Σενεγάλη τίθενται αντιμέτωπες στο πλαίσιο του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, το απόγευμα της Τρίτης (19/06, 18:00) στο «Σπάρτακ Στέιντιουμ». Συγκυριακά, οι δύο ομάδες ξεκινούν στη διοργάνωση έχοντας το κορυφαίο ρόστερ στην ιστορία τους και παράλληλα επιλέγουν να κατεβαίνουν με το ίδιο σχήμα, ένα κλασικό 4-2-3-1.

Οι Πολωνοί είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Άλλωστε τα δείγματα που είχαν δώσει στο Euro του 2016 ήταν εξαιρετικά. Θεωρούνται, δε, μία από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη στα γήπεδα της Ρωσίας. Έχουν μεν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ηγείται, με τον φορ της Μπάγερν Μονάχου να πετυχαίνει 16 (!) γκολ στη διάρκεια της προκριματικής φάσης, αλλά διαθέτουν ορισμένους ακόμη σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως οι Βόιτσιεχ Στσέσνι, Καμίλ Γκλικ, Γιούκας Πίστσεκ, Γκζέγκοζ Κριχόβιακ, Γιάκουμπ Μπλαστσικόβκσι και Αρκάντιους Μίλικ.

Από την πλευρά τους οι Σενεγαλέζοι θα ποντάρουν στους Κεϊτά Μπαλντέ, Σαντιό Μανέ και Καλιντού Κουλιμπαλί, τη στιγμή που έχουν μερικούς επιπλέον ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν και αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως οι Εμπάιγ Νιανγκ, Μουσά Σο και Σεκού Κουγιατέ. Συγκριτικά με άλλες αφρικανικές χώρες, είναι ομάδα με τεράστια ποιότητα, παρά το γεγονός ότι δίνει το παρόν μόλις στο δεύτερο Μουντιάλ στην ιστορία της.

Οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου είναι η Κολομβία και η Ιαπωνία, επομένως γίνεται κατανοητό πως πρόκειται για έναν εκ των πιο αμφίρροπων ομίλων στη διοργάνωση.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Πολωνία (Ανταμ Ναβάλκα): Σέζνι, Ρίμπους, Παζντάν, Μπέντναρεκ, Πίζεκ, Κριτσόβιακ, Λινετι, Γκροζίτσκι, Ζιελίνσκι, Μπλαζτσικόφσκι, Λεβαντόφσκι.

Σενεγάλη (Αλιού Σισέ): Εντιαγέ, Γκασαμα, Κουλιμπαλί, Σανέ, Σαμπαλί, Κουγιατέ, Γκουέγε, Σαρ, Μανέ, Νιάνγκ, Σακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ