Κολομβία – Ιαπωνία : «Επαναληπτικός» τέσσερα χρόνια μετά

Κολομβία – Ιαπωνία : «Επαναληπτικός» τέσσερα χρόνια μετά

Η Κολομβία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου και θέλει να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί του ομίλου από την πρώτη αγωνιστική.

Με την αναμέτρηση Κολομβία-Ιαπωνία, ανοίγει στο Σαράνσκ (15:00) ο 8ος όμιλος του Μουντιάλ. Οι Νοτιοαμερικανοί, καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στον πιο «ανοικτό» όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης, καθώς δεν είναι υπερβολική η άποψη, πως και οι τέσσερις συμμετέχουσες (οι άλλες δύο είναι Πολωνία και Σενεγάλη) μπορούν να προκριθούν στους «16».

Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες παρατάσσονται με σχηματισμό 4-2-3-1, εκ πρώτης όψεως αναμένεται ένας αγώνας που θα κριθεί από τις ισορροπίες στην μεσαία γραμμή και στο ποια από τις δύο θα καταφέρει να «απεγκλωβιστεί» προς την επίθεση. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των Νοτιοαμερικανών, είναι ο Χοσέ Πέκερμαν. Ο Αργεντινός προπονητής διαθέτει εντυπωσιακή πείρα και είναι «ειδικός» για τέτοιου είδους «αποστολές», ενώ μπορεί να παίρνει από τους παίκτες του το μέγιστο δυνατό.

Με τους Χάμες Ροντρίγκες και Ραδαμέλ Φαλκάο να συγκροτούν ένα από τα ποιοτικότερα επιθετικά δίδυμα στην διοργάνωση, η Κολομβία συνηθίζει να επιβάλει τον ρυθμό της με τους Κουαδράδο και Ουρίμπε στην μεσαία γραμμή, ενώ σημαντική εμπειρία διαθέτει και ο τερματοφύλακας, Νταβιντ Οσπίνα.

Στην χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου», ο Ακίρα Νισίνο, έχει δημιουργήσει ένα αρκετά δεμένο σύνολο, που έχει ως κύρια γνωρίσματα, την αγωνιστική πειθαρχία και την στοχοπροσήλωση. Αναπόσπαστα χαρακτηριστικά των Ιαπώνων που έχουν περάσει και στο ποδόσφαιρο. Ο Μάγια Γιοσίντα είναι ο ηγέτης της άμυνα και της ομάδας, ενώ οι Ινούι, Καγκάβα, Χόντα και Οκαζάκι, συνιστούν μία επιθετική «τετράδα-φωτιά» με πλούσιες εμπειρίες από ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες τους.

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Μογίκα, Μίνα, Ντάβιντσον Σάντσες, Αριας, Μπάριος, Κάρλος Σάντσες, Ουρίμπε, Ροντρίγκες, Κουαδράδο, Φαλκάο.

Ιαπωνία (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Σακάϊ, Γιοσίντα, Μακίνο, Ναγκατόμο, Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε, Ινούι, Καγκάβα, Χόντα, Οκαζάκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ