Τυνησία – Αγγλία 1-2

Τυνησία – Αγγλία 1-2

Η Αγγλία πέτυχε σημαντική νίκη με 2-1 επί της Τυνησίας, με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των «λιονταριών». Ο ηγέτης των Άγγλων σκόραρε για δεύτερη φορά στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Χάρι Κέιν λύτρωσε την Αγγλία στην πρεμιέρα των «λιονταριών» στο Μουντιάλ, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, στη νίκη επί της Τυνησίας με 2-1. Ο ηγέτης των Άγγλων έκανε και με το παραπάνω την δουλειά του στο ματς, καθώς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο δωδέκατο λεπτό της αναμέτρησης και βέβαια έβαλε την «υπογραφή» του στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Η Αγγλία τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Τυνήσιους αλλά ο Κέιν βρήκε τρόπο να γλιτώσει την ομάδα του από μεγάλο κάζο. Ο σούπερ σταρ της Τότεναμ έκανε με κεφαλιά το 2-1 στο 91′ και επιβεβαίωσε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για την Αγγλία, καθώς η ομάδα του Σάουθγκεϊτ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με κοντινό πλασέ του Κέιν. Και σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα για τους Εγγλέζους, αν Λίνγκαρντ και Στέρλινγκ ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Η Αγγλία έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη αλλά η Τυνησία έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι του Σασί στο 35′. Ένα πέναλτι που έκανε ο Γουόκερ και κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει για ποιο λόγο ο αμυντικός της αγγλικής ομάδας χτύπησε τον αντίπαλο του.

Απογοητευτική εικόνα και λύτρωση από τον Κέιν

Θα περίμενε κάπος από την Αγγλία να έχει ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά τα «λιοντάρια» έπαθαν μπλακ άουτ. Οι Άγγλοι δεν μπορούσαν να βρουν «διαδρόμους» στην περιοχή των Τυνήσιων και οι Αφρικανοί κατάφεραν να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό τους αντιπάλους τους.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Αγγλία δεν θα γλίτωνε το κάζο, ο Χάρι Κέιν έκανε και πάλι την εμφάνιση του, αποδεικνύοντας πως είναι εξαιρετικός σκόρερ. Έκανε με κεφαλιά το 2-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην Αγγλία.

Τυνησία: Χασέν (15’ Μουσταφά), Σ. Μπεν Γιουσέφ, Μεριά, Μ. Μπεν Γιουσέφ, Μπαντρί, Καζρί (85′ Καλιφά), Μπρον, Μααλούλ, Σασί, Σκίρι, Σλίτι (73’ Αμόρ).

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Γιανγκ, Ντέλε Άλι (80’ Λόφτους Τσικ), Τρίπιερ, Χέντερσον, Λίνγκαρντ (93′ Ντάιερ), Στέρλινγκ (67’ Ράσφορντ), Κέιν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ