Το αδιανόητο ποσοστό τηλεθέασης στην Ισλανδία στο φάουλ του Μέσι

Το αδιανόητο ποσοστό τηλεθέασης στην Ισλανδία στο φάουλ του Μέσι

Απίστευτο είναι το ποσοστό τηλεθέασης που άγγιξε η μετάδοση του αγώνα ανάμεσα σε Αργεντινή και Ισλανδία στην πατρίδα της δεύτερης, και ειδικότερα στην εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι στις καθυστερήσεις.

Αδιανόητο είναι το ποσοστό τηλεθέασης που άγγιξε η μετάδοση του αγώνα ανάμεσα σε Αργεντινή και Ισλανδία για τον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην πατρίδα της δεύτερης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη μέτρηση, το 99.6% των τηλεθεατών στη χώρα των «βίκινγκς» παρακολούθησαν την εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης που έληξε 1-1, ενώ στη διάρκεια αυτής άπαντες συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό. Επίσης, κατά μέσο όρο η τηλεθέαση ανήλθε στο επίσης εντυπωσιακό 67%.

Το ενδιαφέρον των Ισλανδών για τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και δη για τις εθνικές έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, ελέω της ανοδικής πορείας της εθνικής ομάδας τους. Η στιγμή αυτή αποτέλεσε αποκορύφωμα, ξεπερνώντας ακόμη και το αντίστοιχα ποσοστά στα ματς του Euro 2016, όταν η Ισλανδία έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ