Αντρέ Σίλβα : «Είμαστε καλύτεροι από το Μαρόκο»

Αντρέ Σίλβα : «Είμαστε καλύτεροι από το Μαρόκο»

Ο Αντρέ Σίλβα θεωρεί πως η Πορτογαλία είναι καλύτερη ομάδα από το Μαρόκο και ότι πρέπει να πάρει τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα την φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Ο Αντρέ Σίλβα μίλησε για την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Μαρόκο και τόνισε πως η ομάδα του είναι καλύτερη από τους Αφρικανούς, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση των δύο για τον 2ο όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης.

«Πιστεύω ότι η Πορτογαλία είναι πιο δυνατή από το Μαρόκο. Δεν υποστηρίζω ότι θα είναι εύκολος ο αγώνας, καθώς οφείλουμε να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Δεν υπάρχει εύκολο ματς σε Μουντιάλ».

Ο άσος της Μίλαν, που στο εντυπωσιακό 3-3 της πρεμιέρας με την Ισπανία χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή και με τους Αφρικανούς ενδέχεται να είναι βασικός, πρόσθεσε: «Ολος ο κόσμος γνωρίζει το Μαρόκο. Η πλειοψηφία των παικτών παίζει στην Ευρώπη και στον αγώνα με το Ιράν, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Δεν πιστεύω πως είμαστε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ».

Οσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νεαρός συμπατριώτης του πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις μαζί του. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είμαι ευτυχής που βρισκόμαστε στην ίδια ομάδα. Είναι ο αρχηγός μας. Οταν χρειάζεται να κάνω κάτι γι΄ αυτόν, είμαι πάντα εκεί και όταν έχω ανάγκη κάτι βρίσκεται πάντα δίπλα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ