Ισκο : «Ενωμένοι και πιο δυνατοί»

Ισκο : «Ενωμένοι και πιο δυνατοί»

Ο Ίσκο μίλησε για το παιχνίδι της Ισπανίας με το Ιράν, αλλά και τη γενικότερη παρουσία των φούριας ρόχας στο Μουντιάλ, τονίζοντας πως ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα.

Η εθνική Ισπανίας παραμένει ενωμένη και βγαίνει πιο δυνατή από την αναστάτωση που προκλήθηκε από την απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι, δύο ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Ισκο, μετά την καλή εμφάνιση των φούριας ρόχας στην πρεμιέρα τους απέναντι στην Πορτογαλία (3-3) και δύο ημέρες πριν το δεύτερο αγώνα τους στο Μουντιάλ, με αντίπαλο το Ιράν (Τετάρτη 20/6 στο Καζάν).

«Αυτή η ομάδα έχει καρδιά, υπερηφάνεια και διάθεση να πετύχει πράγματα. Είμαστε πιο δυνατοί μέσα από τις αντιξοότητες», τόνισε ο μέσος της Ρεάλ, σε συνέντευξη Τύπου στο Κράσνονταρ, όπου βρίσκεται η προπονητική βάση των πρωταθλητών κόσμου του 2010. «Υπήρξε ένα πισωγύρισμα, αλλά η ομάδα προχώρησε μένοντας ενωμένη. Το είδαμε στο πρώτο ματς. Δεν καταθέσαμε ποτέ τα όπλα, ακόμη κι όταν δεχθήκαμε γκολ στο τέταρτο λεπτό. Αυτό δείχνει τι αξίζει αυτή η ομάδα, ότι δεν αποδέχεται ποτέ την ήττα», πρόσθεσε ο Ισκο, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των παικτών που παίζουν στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα.

Αναφερόμενος στο επερχόμενο παιχνίδι με το Ιράν, ο διεθνής άσος το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό: «Θα κρίνει το μέλλον μας σε αυτό το Μουντιάλ. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε από τα πρώτα λεπτά, αλλά λογικά αυτό δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να μείνουμε πιστοί… μέχρι θανάτου στο παιχνίδι που μας χαρακτηρίζει. Πρέπει να παίξουμε με πολλές πάσες και να κρατήσουμε τη μπάλα. Αν παίζουμε γρήγορα από τη μία πλευρά στην άλλη, θα έρθουν οι ευκαιρίες και ελπίζω ότι θα σκοράρουμε γρήγορα», κατέληξε ο Ισκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ