Σβεν Γκόραν Έρικσον : «Μπορεί και τετράδα η Αγγλία»

Σβεν Γκόραν Έρικσον : «Μπορεί και τετράδα η Αγγλία»

Με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα της Αγγλίας, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον εξέφρασε τη γνώμη του για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ και μέχρι το που μπορεί να φτάσει.

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον οδήγησε την Εθνική Αγγλίας στα Μουντιάλ του 2002 και 2006 φτάνοντας και τις δύο φορές μέχρι τα προημιτελικά. Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της Αγγλίας στο Μουντιάλ ο Σουηδός προπονητής σε δηλώσεις του στο «news.paddypower.com» υποστήριξε ότι η Αγγλία μπορεί να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ποιο αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Μου αρέσει πολύ η τωρινή ομάδα της Αγγλίας. Αν αμυνθούν καλά μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση. Έχουν την ταχύτητα και τους ποδοσφαιριστές να ντριμπλάρουν οποιονδήποτε αμυντικό στο ένας εναντίον ενός».

Ενώ πρόσθεσε :

«Οι Άγγλοι φίλαθλοι συνέχεια ανησυχούν για τη Γερμανία. Φέτος οι δύο ομάδες ενδέχεται να συναντηθούν στα προημιτελικά. Νομίζω ότι φέτος η Αγγλία έχει ό,τι χρειάζεται για να βγει νικήτρια. Ο Σάουθγκεϊτ πρέπει να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι οι ιστορία των δύο ομάδων ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να αφήσουν το παρελθόν πίσω και να κοιτάξουν το παρόν».

Για τον τρόπο που παρατάσσει ο Σάουθγκεϊτ την Αγγλία δηλώνει ότι το 3-5-2 μπορεί να σταθεί γιατί οι ποδοσφαιριστές που έχει ταιριάζουν στο σύστημα και μπορούν να το υποστηρίξουν. Ειδικά η ικανότητα τους στο ένας εναντίον ενός και ο Χάρι Κέιν στην  επίθεση, μπορούν τρομάξουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Για τον αρχηγό της Αγγλίας, ο Έρικσον είπε :

«Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Αγγλίας, αλλά ο Κέιν είναι ο σταρ της ομάδας. Αν δεν τραυματιστεί μπορεί να σκοράρει 5 ή 6 γκολ στο Μουντιάλ. Φαίνεται να μπορεί να διαχειριστεί την πίεση, είναι προσγειωμένος, οπότε δεν θα πρέπει να τον προβληματίζει κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ