Η Νότιος Κορέα άλλαζε αριθμούς στα φιλικά για να μπερδέψει τους αντιπάλους της!

Η Νότιος Κορέα άλλαζε αριθμούς στα φιλικά για να μπερδέψει τους αντιπάλους της!

Μια απίθανη «κομπίνα» σκέφτηκαν στη Νότιο Κορέα, με τους παίκτες να έχουν αλλάξει αριθμούς και διατάξεις σε όλα τα φιλικά που προηγήθηκαν του Μουντιάλ για να μπερδέψουν τους αντίπαλους σκάουτερς!

Δεν έχει προηγούμενο η «κομπίνα» τους ομοσπονδιακού τεχνικού της Νοτίου Κορεάς, Σιν Τάι-Γιονγκ. Μετά από απόφαση του ίδιου, οι ποδοσφαιριστές του έχουν αλλάξει αριθμούς σε όλα τα φιλικά που προηγήθηκαν του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, αλλά και στις προπονήσεις, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τους σκάουτερς των Σουηδών!

«Βάλαμε τέσσερις διαφορετικούς αριθμούς σε κάθε παίκτη μας στην προπόνηση για να μπερδέψουμε τους Σουηδούς σκάουτερς. Οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους παίκτες μας, εκτός αν κοιτάξουν τα πρόσωπά τους», παραδέχθηκε ανοιχτά ο Τάι-Γιονγκ, αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους με την… ευρηματικότητά του.

Παράλληλα, ο 49χρονος άλλαζε συνεχώς τη διάταξη και τις θέσεις των παικτών στα φιλικά, κάνοντας το έργο των Σουηδών ακόμη δυσκολότερο. «Δεν έχω συναντήσει ξανά κάτι τέτοιο, είναι αδιανόητο αυτό που έχουν κάνει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Λάσε Γιάκομπσον.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες το μεσημέρι της Κυριακής (18/06, 15:00), ενώ στον ίδιο όμιλο (6ος) βρίσκονται επίσης η Γερμανία και το Μεξικό, που πιθανότατα αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με τους Σουηδούς όσον αφορά στην «ανάγνωση» της Νοτίου Κορέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ