Ζλάταν: «Ο Ντεσάμπ δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην Εθνική»

Ζλάταν: «Ο Ντεσάμπ δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην Εθνική»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχολίασε το γεγονός ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Σουηδός σταρ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ανέλαβε ρόλο σχολιαστή και τόνισε ότι θεωρεί χαζή την απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάμπ ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να κοουτσάρει τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι λογικό που ο Μπενζεμά δεν βρίσκεται στην Εθνική ομάδα. Είναι από τους καλύτερους του κόσμου. Κατέκτησε το Champions League, παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην Εθνική δεν έχει να κάνει με ποδοσφαιρικούς λόγους. Αν ο προπονητής πήρε αυτή τη απόφαση θεωρώντας ότι δεν είναι αρκετά καλός για να βρίσκεται στην Εθνική, τότε ο προπονητής είναι αυτός που δεν πρέπει να είναι εκεί. Αλλά ο Μπενζεμά θα έπρεπε να είναι. Τόσο απλά. Το βρίσκω ηλίθιο που δεν είναι εκεί. Για να κερδίσεις, θες νικητές και ο Μπενζεμά είναι νικητής», υπογράμμισε ο Ιμπραΐμοβιτς.

https://twitter.com/beINSPORTS/status/1007943377378086912?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fmundial-2018%2Farticle%2F1241296%2Fo-zlatan-pairnei-meros-toy-mpenzema-kai-leei-ston-ntesan-na-fygei-apo-ti-gallia-vid

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ