Οι ενδεκάδες του Πορτογαλία – Ισπανία

Οι ενδεκάδες του Πορτογαλία – Ισπανία

Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο του Β' ομίλου του Μουντιάλ. Μέσα ο Κόκε αντί του Τιάγκο, ο Γκέντες παρτενέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στις 21:00, στο πλαίσιο του Β’ ομίλου του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Φερνάντο Ιέρο επέλεξε τον Κόκε και όχι τον Τιάγκο για τον άξονα της μεσαίας γραμμής της «φούρια ρόχα», ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Ντιέγκο Κόστα. Τη θέση του τραυματία Καρβαχάλ στο δεξί άκρο της άμυνας έχει πάρει ο Νάτσο.

Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Σάντος έβαλε τον Γκονσάλο Γκέντες στο πλάι του Κριστιάνο Ρονάλντο, έδωσε φανέλα βασικού στον Ζοάο Κοουτίνιο και άφησε εκτός του Μπρούνο Άλβες, επιλέγοντας τους Ζοζέ Φόντε και Πέπε για το κέντρο της άμυνας.

Η ενδεκάδα της Ισπανίας: Ντε Χεά, Νάτσο, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Νταβίδ Σίλβα, Ίσκο, Ινιέστα και Ντιέγκο Κόστα.

Η ενδεκάδα της Πορτογαλίας: Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ Σοάρες, Πέπε, Ζοζέ Φόντε, Ραφαέλ Γκερέιρο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μουτίνιο, Μπρούνο Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκονσάλο Γκέντες, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ