Μουρίνιο : «Στη Ρωσία η τελευταία διεθνής σκηνή για Ρονάλντο και Μέσι»

Μουρίνιο : «Στη Ρωσία η τελευταία διεθνής σκηνή για Ρονάλντο και Μέσι»

Για τους δύο μεγαλύτερους σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και πόσο θέλουν το φετινό Μουντιάλ μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως η σκηνή για την τελευταία εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι σε Μουντιάλ.

«Θα είναι πιθανώς το τελευταίο τους Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είναι η κορυφή της σταδιοδρομίας τους. Προσπάθησαν σε όλη την διάρκεια της πορείας τους να κάνουν τα πάντα για τις εθνικές τους ομάδες», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής στην Russia Today.

«Ο Κριστιάνο είναι σούπερμαν, εάν θέλει μπορεί να παίξει και άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε ο Μουρίνιο. «Μου φαίνεται δύσκολο να εμφανιστεί σε άλλο Μουντιάλ. Ο Μέσι είναι νεότερος και μπορεί να παίξει ένα ακόμα Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως τόσο ο Ρονάλντο όσο και ο Μέσι παίζουν πολλά παιχνίδια στους συλλόγους τους, παίζουν τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν θα είναι εύκολο να βρίσκονται σε αυτόν τον ρυθμό και να είναι στο καλύτερο επίπεδο μέσα σε τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καταλήγοντας: «Και οι δύο θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη σταδιοδρομία τους με κάτι που δεν έχουν κερδίσει ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ