Ράμος: «Νιώθω λες και έχουμε κηδεία»

Ράμος: «Νιώθω λες και έχουμε κηδεία»

Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε για όσα συνέβησαν με τον Τζουλέν Λοπετέγκι και την αιφνίδια απομάκρυνση του τελευταίου από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ισπανίας.

Ο Σέρχιο Ράμος τοποθετήθηκε δημόσια για το χάος που έχει προκαλέσει η απομάκρυνση του Τζουλέν Λοπετέγκι από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ισπανίας.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης παρομοίασε το κλίμα που επικρατεί με… κηδεία, τονίζοντας πως ο νέος προπονητής των «μερένγκες» αποτελεί μέλος αυτού που έχει πετύχει η «φούρια ρόχα», αλλά και διευκρινίζοντας ότι στηρίζει τον Φερνάντο Ιέρο.

«Νιώθω λες και έχουμε κηδεία, τη στιγμή που αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, γιατί αυτό δεν είναι ευχάριστο. Ο Τζουλέν είναι μέλος αυτού που έχουμε πετύχει, όμως η Ισπανία είναι πάνω απ’ όλα. Δεν υπάρχει καλύτερος για να καλύψει το κενό από τον Φερνάντο Ιέρο. Ελπίζω ότι έχουμε μια εθνική ομάδα όπως παλαιότερα.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι κάνουν άλλοι άνθρωποι, εμείς πρέπει να αφοσιωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Να μας νοιάζει μόνο τι γίνεται στο γήπεδο. Ας τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να πει ο καθένας ό,τι θέλει. Το σχέδιο δεν αλλάζει και στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του 32χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ