Στοίχημα : Οι μικρές αλλαγές στο Ρωσία-Σαουδική Αραβία

Στοίχημα : Οι μικρές αλλαγές στο Ρωσία-Σαουδική Αραβία

Η σέντρα στο Μουντιάλ πλησιάζει και οι αποδόσεις γύρω από το εναρκτήριο ματς της Ρωσίας με την Σαουδική Αραβία.

Να αποδείξει πως μπορεί να προχωρήσει στο Μουντιάλ που διοργανώνει θέλει η Ρωσία που στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης (6μμ) αντιμετωπίζει την αδύναμη Σαουδική Αραβία.

Ματς που οφείλει να κερδίσει αν θέλει να έχει τύχη στον όμιλο που συμπληρώνουν Ουρουγουάη και Αίγυπτος. Οι αποδόσεις στο ματς της Ρωσίας με την Σαουδική Αραβία παρουσιάζουν μικρές αλλαγές τις τελευταίες ώρες, όχι σημαντικές γύρω από την εικόνα που έχουν οι μπουκ.

Ο άσος που είναι το ακλόνητο φαβορί σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες έχει μια πολύ μικρή άνοδο καθώς από το 1.40 που ήταν σε μέσο όρο, έχει ανέβει έως και το 1.46.

Από την άλλη το Χ κυμαίνεται από 4.10 έως 4.45 ενώ το διπλό πληρώνει από 9.25 έως 10.75! Στο διπλό παρατηρούνται άλλωστε και οι μεγαλύτερες αποκλίσεις από εταιρεία σε εταιρεία.

Στα γκολ υπάρχει ίδια άποψη. Όλες οι εταιρείες περιμένουν under 2,5 που το βρίσκουμε από 1.55 έως 1.60 ενώ στο over 2,5 το 2.30 είναι η απόδοση που κυριαρχεί.

Αυτό που έχει ανέβει για τα καλά σε σχέση με την απόδοση που είχε χθες είναι το over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι χθες η απόδοση του ήταν κοντά στο 1.40 με 1.44 ενώ τώρα το βρίσκουμε από 1.52 έως και 1.55.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ