Μουντιάλ : Το (βραζιλιάνικο) παιχνίδι των κατασκόπων

Μουντιάλ : Το (βραζιλιάνικο) παιχνίδι των κατασκόπων

Στο τουριστικό και αθλητικό κέντρο του Σότσι όπου προετοιμάζεται η Σελεσάο, τα μέτρα προστασίας από αντίπαλους κατασκόπους είναι και… αντιαεροπορικά!

Εντάξει και ποιος δε θα ήθελε να δει τους αστέρες της εθνικής Βραζιλίας από κοντά! Πολύ δε περισσότερο, όταν πρόκειται για αθλητές άλλων σπορ που μπορούν να αναγνωρίζουν τις πραγματικές αξίες των συναδέλφων τους της Σελεσάο…

Το Σότσι, όπου προετοιμάζεται η εθνική ομάδα της Βραζιλίας για τους αγώνες του Μουντιάλ 2018, είναι ένα γιγάντιο αθλητικό χωριό. Χωρίς υπερβολή, καθώς εκεί έγιναν πρόσφατα οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, ενώ πλέον εδώ και κάποια χρόνια φιλοξενεί και αγώνες της Φόρμουλα 1. Ετσι η Βραζιλία που προετοιμάζεται εκεί έχει αφενός άρτιες εγκαταστάσεις και ολοκαίνουρια και υπερσύγχρονα ξενοδοχεία, αλλά και έναν μεγάλο πονοκέφαλο: υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία με «θέα» στα γήπεδα όπου προπονούνται οι παίκτες της Σελεσάο.

Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία ωστόσο φρόντισε να λάβει τα μέτρα της. Αφενός έχει στα χέρια της τη λίστα όλων των αθλητών (πρόκειται κυρίως για Ρώσους αθλητές που προετοιμάζονται για Ολυμπιακούς Αγώνες) της που έχουν δωμάτιο με θέα, αφετέρου ενώ τους επιτρέπεται να βγαίνουν στο μπαλκόνι τους και να παρακολουθούν τις προπονήσεις της εθνικής Βραζιλίας, τους απαγορεύεται ρητά να χρησιμοποιούν κάμερες και φωτογραφικές μηχανές.

Μάλιστα περιμετρικά των γηπέδων στις οροφές των ξενοδοχείων είναι ακροβολισμένοι συνεργάτες της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας που παρακολουθούν με κιάλια τα μπαλκόνια!

Στις αντικατασκοπευτικές υπηρεσίες των βραζιλιάνων συμπεριλαμβάνονται και ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που μπορούν να μπλοκάρουν τις συχνότητες ιπτάμενων drones σε περίπτωση που εντοπιστούν στον εναέριο χώρο πάνω από τα γήπεδα όπου προπονούνται ο Νεϊμάρ, ο Κουτίνιο, ο Μαρσέλο και η παρέα τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ