Τσερτσέσοφ : «Έτοιμη για όλα η Ρωσία»

Τσερτσέσοφ : «Έτοιμη για όλα η Ρωσία»

Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά ο προπονητής της Ρωσίας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ φάνηκε ήρεμος και έτοιμος για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου κυπέλλου απέναντι στην Σαουδική Αραβία.

H ώρα της… αλήθειας για τη Ρωσία έφτασε! Το απόγευμα της Πέμπτης (14/6) οι οικοδέσποινα του Μουντιάλ, υποδέχεται τη Σαουδική Αραβία και φυσικά θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε «μουρμούρα» από τους ρώσους οπαδούς και τον Τύπο της χώρας, καθώς τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν είναι ενθαρρυντικά.

Χαρακτηριστικό το ότι η τελευταία νίκη της Ρωσίας σημειώθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 2017 και από τότε σε επτά φιλικές αναμετρήσεις η διοργανώτρια απέσπασε τρεις ισοπαλίες και ηττήθηκε τέσσερις φορές!

Βεβαίως υπάρχει ελαφρυντικό, καθώς τα φιλικά τεστ ήταν με ισχυρούς αντιπάλους και συγκεκριμένα κόντρα σε Ιράν, Αργεντινή, Ισπανία, Βραζιλία, Γαλλία, Αυστρία και Τουρκία.

Ο προπονητής των Ρώσων Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ πάντως δηλώνει αισιόδοξος πως η ομάδα του είναι έτοιμη: «Η Ρωσική ψυχή είναι ένας λαβύρινθος και είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τον σωστό δρόμο! Μπορεί να χρειαστήκαμε καιρό να γίνουμε ομάδα αλλά τώρα που τα καταφέραμε είμαστε έτοιμοι για όλα. Ήρθε η ώρα τα λόγια μας να γίνουν πράξεις» είπε ο προπονητής της Ρωσίας και πρόσθεσε για το ματς «…διαβάζουμε τους αντιπάλους μας από την πρώτη ημέρα. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες στους ομίλους ενός Παγκοσμίου κυπέλλου, το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό και σκοπεύουμε να νικήσουμε», κατέληξε ο 54χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας.

Ωστόσο οι περισσότεροι Ρώσοι φίλαθλοι δηλώνουν απαισιόδοξοι καθώς πιστεύουν ότι η ομάδα τους μπορεί να γίνει η χειρότερη διοργανώτρια χώρα που έχει αγωνιστεί σε Παγκόσμιο κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ