Στοίχημα : Βραζιλία και Γερμανία «βλέπουν» οι μπουκ

Στοίχημα : Βραζιλία και Γερμανία «βλέπουν» οι μπουκ

Με μικρή διαφορά Βραζιλία και Γερμανία προσφέρονται από τους μπουκ ως τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μουντιάλ έχει ξεκινήσει. 23 ώρες πριν την σέντρα στον αγώνα της Ρωσίας με την Σαουδική Αραβία ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αναμένει με αγωνία τη γιορτή του ποδοσφαίρου και μαζί είναι έτοιμος να ποντάρει πάνω στις «μάχες» που θα γίνουν.

Από τα βασικότερα μακροχρόνια στοιχήματα αυτό του νικητή με τους μπουκ να έχουν καταλήξει στα δύο πρώτα και ακλόνητα φαβορί σύμφωνα άλλωστε με την απόδοση που προσφέρονται σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες.

Πρώτο φαβορί η Βραζιλία με αποδόσεις από 4.80 έως 5 με την Γερμανία να την ακολουθεί από κοντά με αποδόσεις που ξεκινούν από το 5.5 φτάνουν μέχρι το 5.90. Τους νυν πρωταθλητές Κόσμου ακολουθούν Ισπανία και Γαλλία με αποδόσεις που ξεκινούν από το 7 και φτάνουν έως και το 8.50.

Αρκετές είναι οι διαφορές στις στοιχηματικές εταιρείες καθώς βρίσκουμε με ίδια απόδοση Ισπανία και Γαλλία (στο 7) αλλά και με μια μικρή διαφορά με τους Ισπανούς ως τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Αργεντινή είναι σταθερά στην Πέμπτη θέση με την απόδοση να βρίσκεται στο 9,5 στις περισσότερες εταιρείες.

Βέλγιο (12 απόδοση), Αγγλία (19), Πορτογαλία (26) ακολουθούν ενώ η οικοδέσποινα Ρωσία προσφέρεται πάνω-κάτω σε απόδοση 41.

Η Αίγυπτος του Σαλάχ βρίσκεται σε απόδοση 151 ενώ η μεγαλύτερη απόδοση προσφέρεται στις Τυνησία και Παναμά με 1.001…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ