Μήνυμα ενότητας από Σέρχιο Ράμος ενόψει της πρεμιέρας του μουντιάλ

Μήνυμα ενότητας από Σέρχιο Ράμος ενόψει της πρεμιέρας του μουντιάλ

Ο Σέρχιο Ράμος προσπαθεί μέσω twitter να επαναφέρει την ηρεμία στο «στρατόπεδο» της Εθνικής Ισπανίας μετά την αποπομπή του Χουλέν Λοπετέγκι.

Ο Σέρχιο Ράμος προσπάθησε μέσω twitter να κρατήσει ενωμένη την Εθνική Ισπανίας, βάζοντας φρένο στην αλυσιδωτή αντίδραση που έφερε η απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι.

Η χθεσινή ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, ότι ο Λοπετέγκι θα είναι ο νέος της προπονητής, προκάλεσε την αντίδραση της Ισπανικής ομοσπονδίας η οποία τον απέπεμψε μόλις δύο μέρες πριν τον πρώτο αγώνα των «Φούριας Ρόχας».

Η απόλυση του Βάσκου προπονητή έγινε γνωστή σήμερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου των Ισπανών. Ο χειρισμός του θέματος από τον πρόεδρο της Ισπανικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες ήταν κάκιστος.

Η «Βασίλισσα» δεν θα μπορούσε να διαλέξει χειρότερη στιγμή για να ανακοινώσει τον διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν. Κόσμος και ποδοσφαιριστές πλέον βρίσκονται σε σύγχυση μετά από την ξαφνική είδηση.

Λίγο αργότερα ο Άλμπερτ Σελάδες θα γινόταν ο εκλεκτός που θα οδηγούσε πλέον τους Ίβηρες στο μουντιάλ. Αλλά τα δεδομένα άλλαξαν περίπου μία ώρα αργότερα, όταν και ανακοινώθηκε ότι ο μέχρι πρότινος Τεχνικός Διευθυντής της ονάδας, Φερνάντο Ιέρο θα ήταν ο αντικαταστάτης του Λοπετέγκι. Μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας Σέρχιο Ράμος και ο Ρουμπιάλες τα είπαν σ’ έντονο ύφος, με τον Ισπανό αμυντικό να του ζητά λίγο-πολύ να μην ανακατεύεται στην ομάδα και απλά να τους αφήσει να παίξουν ποδόσφαιρο.

Με τη σύγχυση στα Ισπανικά αποδυτήρια να είναι έκδηλη, ο Σέρχιο Ράμος βγήκε μπροστά μ’ ένα τιτίβισμα προσπάθησε να ηρεμήσει το κλίμα. Μ’ αυτό τον τρόπο δείχνει και την στήριξη που παρέχει στο νέο προπονητή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λιγότερες από 48 ώρες απομένουν στους Ισπανούς για να ανασυγκροτηθούν, μέχρι τον αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο γήπεδο θα φανεί αν οι Ίβηρες θα παραμείνουν ενωμένοι. Οι αντίπαλοι πάντως, σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ