Ο Σελάδες αναλαμβάνει την Εθνική Ισπανίας

Ο Σελάδες αναλαμβάνει την Εθνική Ισπανίας

Ο βοηθός του Χουλέν Λοποτέγκι, Άλμπερτ Σελάδες θα είναι ο προπονητής των «φούριας ρόχας» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Χουλέν Λοπετέγκι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ισπανίας και ο αντικαταστάτης του στον πάγκο των «φούριας ρόχας» θα είναι ο Άλμπερτ Σελάδες. Ο παλαίμαχος μέσος της Μπαρτσελόνα κα της Ρεάλ και προπονητής της Εθνικής Ελπίδων της Ισπανίας, ήταν μέλος του προπονητικού τιμ της ισπανικής ομάδας.

Η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να αναθέσει τα «ηνία» σ’ έναν προπονητή που γνωρίζει καλά την ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο έκανε την συγκεκριμένη επιλογή. Το σίγουρο πάντως είναι πως το κλίμα παραμένει εκρηκτικό.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το επεισόδιο που φέρεται να έχει ο Σέρχιο Ράμος με τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης να εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στον Λουίς Ρουμπιάλες.

«Αν θεωρείς ότι έχεις πληγωθεί με τα όσα έγιναν, πάρε την περηφάνια σου και άσε μας να παίξουμε» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ