Οριστικό : Φεύγει άμεσα ο Λοπετέγκι από την Ισπανία

Οριστικό : Φεύγει άμεσα ο Λοπετέγκι από την Ισπανία

Ο Χουλέν Λοπετέγκι δεν θα είναι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας στο Μουντιάλ, λόγω της ανακοίνωσης της συμφωνίας με την Ρεάλ Μαδρίτης. Χαμός στην συνέντευξη Τύπου με την κατάσταση να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος, μάλλον αδυνατούν ν’ αποδώσουν το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας, μια μέρα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, καθώς είναι οριστικό πως ο Χουλέν Λοπετέγκι αποχωρεί άμεσα από τον πάγκο των «φούριας ρόχας».

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας διοργάνωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου μετά το σάλο που προκλήθηκε με την συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου ανακοινώθηκε κι επίσημα πως ο Λοπετέγκι δεν θα είναι προπονητής των «φούριας ρόχας στο Μουντιάλ και αντικαταστάτης του θα είναι πιθανότατα ο Κίκε Σετιέν.

Ο πρώην πλέον ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας» υποστήριξε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας αλλά οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας αποφάσισαν πως μετά την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν αδύνατον να παραμείνει ο Λοπετέγκι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το κλίμα στην ισπανική ομάδα είναι «εκρηκτικό», καθώς η απόφαση της Ρεάλ να γνωστοποιήσει την συμφωνία της με τον Λοπετέγκι, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Όλοι στην Ισπανία συζητούν για το συγκεκριμένο θέμα και το πόσο θα επηρεάσει την αγωνιστική εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί απορούν με την απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον ομοσπονδιακό προπονητή, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ