Καμπιάσο : Κατάσκοπος της Εθνικής Κολομβίας

Καμπιάσο : Κατάσκοπος της Εθνικής Κολομβίας

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει ρόλο κατασκόπου στην Εθνική Κολομβίας του Χοσέ Πέκερμαν, αποτελώντας «τα μάτια» του άλλοτε προπονητή του στην Εθνική Αργεντινής.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο αποτελεί ένα από τα ποδοσφαιρικά παιδιά του Χοσέ Πέκερμαν κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης του θητείας στις μικρότερες εθνικές ομάδες της Αργεντινής. Το ίδιο και όταν ο Πέκερμαν ήταν προπονητής της αλμπισελέστε τη διετία 2004-2006 με τον «Γκούτσου» στο ρόστερ.

Τώρα, ο νυν προπονητής της Εθνικής Κολομβίας έχει προσθέσει στην ομάδα των συνεργατών του τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού ο οποίος πέρσι ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Πειραιά. Ο Καμπιάσο βρέθηκε στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας για να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση της Ιαπωνίας με την Παραγουάη (4-2), σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ole.

Ο λόγος της παρουσίας του στις κερκίδες του γηπέδου ήταν περισσότερο… κατασκοπευτικός. Οι Ιάπωνες είναι οι πρώτοι αντίπαλοι των Κολομβιανών στο Μουντιάλ στις 19 του μήνα στο Σαράνσκ της Ρωσίας. Ο 38χρονος παλαίμαχος μέσος παρακολούθησε τους αντιπάλους της ομάδας του Πέκερμαν προκειμένου να του παρουσιάσει το στυλ παιχνιδιού τους, με σκοπό ο έμπειρος προπονητής να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Καμπιάσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σημείωσε ότι η Ιαπωνία έχει παίκτες με εξαιρετική δυναμική που αρέσκεται σε ανάπτυξη παιχνιδιού με έντονο ρυθμό. Ωστόσο, υστερεί σε μονάδες, παρά την παρουσία του Τακάσι Ινούι στη γραμμή κρούσης της, ο οποίος στο φιλικό με τους Παραγουανούς σκόραρε δύο φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ