Μόντριτς: «Τα ανταλλάσσω όλα για κάτι καλό στο Μουντιάλ»

Μόντριτς: «Τα ανταλλάσσω όλα για κάτι καλό στο Μουντιάλ»

Τα πάντα από όσα έχει πετύχει στην καριέρα του θα έδινε ο Λούκα Μόντριτς προκειμένου η Κροατία να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στα γήπεδα της Ρωσίας.

Με την ατάκα του Λιονέλ Μέσι, που είπε ότι θα αντάλλαζε όλα τα βραβεία που έχει λάβει στην τεράστια καριέρα του, προκειμένου να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο Μουντιάλ, συμφώνησε ο Λούκς Μόντριτς.

«Κι εγώ θα έκανα το ίδιο αν ήταν δυνατόν. Η εθνική της πατρίδας σου είναι πάντα κάτι ανώτερο, κάτι ξεχωριστό. Θα τα έδινα όλα για να επιστρέψω από τη Ρωσία με ένα μεγάλο αποτέλεσμα» είπε στην κροατική εφημερίδα «Jutarnji», απαντώντας για το αν θα αντάλλαζε όλα τα τρόπαια με τη Ρεάλ, για μία διάκριση στο Μουντιάλ.

Εν συνεχεία υποστήριξε πως ο 4ος όμιλος, στον οποίο μετέχουν επίσης οι Αργεντινή, Νιγηρία και Ισλανδία, έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας: «Ο όμιλος είναι δύσκολος. Οι Νιγηρία, Ισλανδία και ειδικά η Αργεντινή αποτελούν ιδιαίτερα δύσκολους αντιπάλους, αλλά κι εμείς έχουμε μία εξαιρετική ομάδα. Επιπλέον, θα είναι απαραίτητα να έχουμε λίγο τύχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ