Νταβίντ Σίλβα : «Είναι όλο και πιο περίπλοκο κάθε φορά»

Νταβίντ Σίλβα : «Είναι όλο και πιο περίπλοκο κάθε φορά»

Ο Νταβίντ Σίλβα εκτιμά ότι η διοργάνωση θα είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο θεωρεί πως η «ρόχα» μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο.

Δυσκολίες αναμένεται ν΄ αντιμετωπίσει η επιθετική γραμμή της Ισπανίας στο επικείμενο Μουντιάλ, σύμφωνα με τον Νταβίντ Σίλβα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός εκτιμά ότι η διοργάνωση θα είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο θεωρεί πως η «ρόχα» μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο: «Οι αγώνες εναντίον της Ελβετίας και της Τυνησίας, δεν είναι φιλικοί και είναι σαφές ότι δεν θα κερδίσουμε εύκολα αλλά στοχεύουμε να νικήσουμε πάση θυσία. Είναι όλο και πιο περίπλοκο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Οι όμιλοι είναι δύσκολοι. Τα Παγκόσμια Κύπελλα είναι πάντα έτσι. Αν θέλουμε να περάσουμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι εκατό τοις εκατό. Πρέπει να προσαρμοστεί η Εθνική Ισπανίας.

Γνωρίζουμε ότι ο Ντιέγκο Κόστα είναι καλύτερος και ότι οι Άσπας και Ροδριγκο έρχονται περισσότερο να παίξουν και όχι να μάθουν. Από το 2008 δεν αλλάζουμε το στυλ, αλλάζουμε τους παίκτες. Πρέπει να προσαρμοστούμε λίγο σε όλα. Και ο προπονητής αλλάζει. Ο καθένας έχει τη σκέψη του. Ο Λουίς Αραγονιές μου έδωσε τα πάντα. Μου είπε σε ηλικία 20 ετών ότι θα παίζω. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Χουλέν μου έδειξε επίσης απίστευτη εμπιστοσύνη».

Στα 32 του χρόνια, ο Σίλβα ισχυρίζεται ότι έχει μάθει πολλά από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στο La Roja το 2007: «Νομίζω ότι είμαι καλύτερος παίκτης λόγω της εμπειρίας που έχω. Επειδή κάθε αγώνας έχει το ρυθμό του. Γνωρίζοντας πώς να χειριστώ τον κάθε αγώνα, έχω την εμπειρία από τα παιχνίδια που έχω ήδη παίξει. Όσο περισσότερο παίζεις τόσο καλύτερα «διαβάζεις» τους αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ