Δύσκολα θα είναι παρών στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ ο Πελέ

Δύσκολα θα είναι παρών στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ ο Πελέ

Αμφίβολη είναι η παρουσία του σπουδαίου Βραζιλιάνου, Πελέ για την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Πελέ στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ την προσεχή Πέμπτη, καθώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και γενικότερα δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό.

Ο κορυφαίος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήταν κανονικά παρών στην κλήρωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Μόσχα, όμως βρισκόταν καθήμενος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Για αυτό τον λόγο τους τελευταίους μήνες δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα δημόσια, με αφορμή να υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με την παρουσία του στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πελέ ήταν να παρευρεθεί μάλιστα σε πανεπιστημιακή σχολή της Μόσχας για να μιλήσει όμως την τελευταία στιγμή ακύρωσε την εμφάνιση του για λόγους υγείας. Οι πληροφορίες από τη Ρωσία λένε πως δύσκολα θα είναι παρών στο γήπεδο την Πέμπτη, ενώ είναι αμφίβολη και η παρουσία του στα παιχνίδια της αγαπημένης του Βραζιλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ