Θα ταξιδέψουν τουλάχιστον 10.000 Βρετανοί στη Ρωσία

Θα ταξιδέψουν τουλάχιστον 10.000 Βρετανοί στη Ρωσία

Στα γήπεδα της Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα βρεθούν τουλάχιστον 10.000 Βρετανοί φίλαθλοι.

Το Μουντιάλ ξεκινάει σε λιγότερο από μία βδομάδα και σιγά σιγά πουλιούνται και τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια. Από την Βρετανία θα ταξιδέψουν στη Ρωσία για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου τουλάχιστον 10.000 φίλαθλοι, οι οποίοι μάλιστα έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια για τη διοργάνωση. Η εκτίμηση αυτή έγινε από τον Βρετανό πρεσβευτή στη Μόσχα, Λόρι Μπρίστοου, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax, όπου τονίζει πως στόχος είναι να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των οπαδών και η διασκέδασή τους.

«Εργαζόμαστε για το γεγονός ότι θα έρθουν περίπου 10 χιλιάδες οπαδοί, για τη φάση των ομίλων. Οπωσδήποτε, ένας μεγάλος αριθμός» δήλωσε ο Μπρίστοου. Ο πρεσβευτής σημείωσε ότι «είναι αρκετά δύσκολο να ειπωθεί πόσοι ακριβώς Βρετανοί οπαδοί θα φτάσουν στη Ρωσία, καθώς δεν θα έρθουν μόνο Βρετανοί για να υποστηρίξουν την αγγλική ομάδα».

«Ο στόχος μας, η προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι Βρετανοί οπαδοί θα διασκεδάσουν, θα απολαύσουν το τουρνουά, θα μείνουν ασφαλείς και θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους αφού θα έχουν διασκεδάσει στη Ρωσία» εξήγησε ο Μπρίστοου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ